Nástěnné sprchové panely Schell Linus Trend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Projektanti sanitárních prostor ve školách, průmyslových podnicích, na sportovištích a v dalších veřejných zařízeních vyžadují od instalovaných výrobků dlouhodobou životnost a odolnost. Tato a mnohá další kritéria beze zbytku naplňují nástěnné sprchové panely Schell Linus. Splnění současných vysokých hygienických standardů ve starších budovách může být pro projektanty často oříškem. Schell těmto požadavkům vychází vstříc a svým programem sprchových panelů Linus Trend nabízí stavebně snadné, přitom sofistikované a maximálně úsporné řešení. Finanční úsporu přitom přináší nejen samotná instalace těchto armatur, ale také jejich následný provoz. Komplexnost tohoto řešení od německé firmy Schell shrnuje následující přehled jednotlivých výrobků Linus Trend s jejich stručnou charakteristikou:

Sprchové panely LINUS Trend DP-SC-M a DP-SC-V

Samouzavírací směšovací nebo na předmíchanou vodu.

LINUS Trend DP-SC-M se sprchovou hlavicí – sprchový panel z robustní nerez oceli s odolným povrchem
a integrovanou sprchovou armaturou.

LINUS Trend DP-SC-V se sprchovou hlavicí – samouzavírací sprchový panel na předmíchanou vodu.

Sprchové panely LINUS Trend P-SC-T, DP-SC-T-H

S termostatem, s ruční sprchou.

LINUS Trend DP-SC-T se sprchovou hlavicí – sprchový panel z robustní nerez oceli s odolným povrchem a integrovanou sprchovou armaturou; samouzavírací s termostatem s ochranou proti opaření.

LINUS Trend DP-SC-T-H s ruční sprchou na tyči – třípolohová ruční sprcha s moderní hadicí, samouzavírací s termostatem.

LINUS Trend DP-SC-T-D-H se sprchovou hlavicí i ruční sprchou – třípolohová ruční sprcha s moderní hadicí, samouzavírací s termostatem.

Díky instalaci kteréhokoliv z uvedených výrobků Schell se vyhnete nákladným stavebním pracím a vysokým finančním investicím. Jejich výhodou je také časová nenáročnost při jednoduché instalaci. Všechny armatury Linus Trend jsou vyrobeny z robustní nerezové oceli s kvalitní povrchovou úpravou a díky tomu jsou chráněny jak před korozí, tak před případným vandalismem, tělo i povrch panelu jsou také snadno čistitelné.

Přečtěte si:  Umyvadla na desku. Hit i stálice současných koupelen.

www.schell.eu

Share.

About Author

Comments are closed.