Vitex: barvy, které napomáhají ochraně a zdravějšímu prostředí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Značka Vitex dokazuje, že si právem zaslouží označení „ochranný štít“. Dlouhodobě se věnuje vývoji barev, které napomáhají k ochraně a zdravějšímu prostředí doma i v zaměstnání.

V aktuální zdravotní situaci jsou vlastnosti barev Vitex, jako jsou Vitex ECO, Vito Plus a Aquavit, o to víc prospěšné. Vývoji antibakteriálních barev se Vitex věnuje s největší chemickotechnologickou společností BASF. Díky technologickému náskoku má Vitex nejširší řadu antibakteriálních barev na trhu a mnohé drží prestižní certifikáty prokazující jejich kvalitu: IMSL (nejvyšší antibakteriální ochrana a likvidace plísní), Eurofins a A+ (GOLD indoor – vysoká kvalita ochrany ovzduší). Barvy nevylučují nežádoucí prvky a nesprašují, a jsou tak vhodné pro alergiky. EcoLabel (ekologicky šetrný výrobek), Zero a Low VOC (nízké hodnoty VOC) platí pro všechny barvy Vitex. Certifikace jsou však jen jednou z předností barev Vitex, další je jejich extra vysoká bělost, vydatnost a kryvost. Soubor všeho tvoří jeden funkční celek, o kterém se přesvědčuje stále více zákazníků, a to jak z řad domácností, tak z řad nemocnic, firemních kanceláří, škol a školek, restaurací i sportovních zařízení.

Přehled antibakteriálních barev Vitex

Vitex ECO

Likviduje více než 99,9 % bakterií, má nejvyšší světovou antibakteriální certifikaci IMSL a Indoor Gold certifikace Eurofins a A+, Zero VOC, omyvatelná ve třídě I, vysoká vydatnost až 16–18 m2/l, matný povrch, prémiová bělost.

Vito PLUS

Likviduje více než 99,9 % bakterií díky iontům stříbra, má nejvyšší světovou antibakteriální certifikaci IMSL, vysoce účinná proti plísním, Low VOC, omyvatelná, vysoká vydatnost 13–16 m2/l, prémiová bělost.

Přečtěte si:  Účinky barvy a feng shui

Aquavit ECO

Vodou ředitelný email na dřevo a kov, pro interiéry i exteriéry, vhodný i pro dětské hračky, likviduje více než 99,9 % bakterií, má nejvyšší světovou antibakteriální certifikaci IMSL a Indoor Gold A+, Low VOC, v úpravě lesk, satén a mat, vysoká vydatnost 12–15 m2/l.

www.barvy-vitex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.