PODLAHY Profi 2022/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

boom, tedy raketový vzestup poptávky po rigidních a SPC podlahovinách, souputníku a pokračovateli vinylů, stále pokračuje. Ukazuje to i statistika za rok 2021, kterou vydalo sdružení tří desítek nejvýznamnějších evropských výrobců podlahovin MMFA Multilayer Modular Flooring Association (MMFA) letos koncem března. Proč jsou pro zákazníky tak zajímavé? Kromě designu je to i pevnost a tvarová stálost, navíc jsou ohleduplné i k životnímu prostředí. Zaměřujeme se na ně v hlavním tématu tohoto vydání a představujeme novinky a jejich vlastnosti, které jednotliví výrobci nabízejí.

Dalším tématem, jež se pěkně hodí k jarním měsícům, jsou venkovní terasy. Podíváme se, čím se liší a jaké výhody nabízejí jednotlivé materiály, dřevo a WPC, i jak je udržovat, aby si zachovaly svoji funkčnost a krásu co nejdéle. V článku Bc. Vladimíra Štorka shrnujeme, jak vybírat podlahoviny pro zdravotnická zařízení, v novém seriálu Bohumila Kratochvíly se podíváme na názorné ukázky důvodů problémů jednotlivých částí pokládky a v rozhovoru se také dozvíte, kdo je šťastný mezi podlahami, barem a motorkami. Přeji vám pěkné jaro a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Přečtěte si:  BARVY Profi 2023/05

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi;

Share.

About Author

Comments are closed.