FLOOR FOREVER WOOD – kvalitní dřevěné podlahoviny s nadstandardní nabídkou povrchových úprav

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní síť FLOOR FOREVER dodává pestrou paletu podlahovin napříč materiály. V segmentu dřevěných podlahovin uváděných pod značkou FLOOR FOREVER WOOD lze vybírat z několika kolekcí vrstvených či masivních, mezi nimiž dominuje nejoblíbenější dub v mnoha rozměrech, atraktivních povrchových úpravách, v různých vzorech a tříděních.

Třívrstvé podlahoviny z kolekce Pure Wood

Široká nabídka elegantních odstínů s odkazem skutečné přírody v kombinaci s kvalitním provedením a příznivou cenou – to jsou indicie, které mnohé zákazníky nasměrují ke kolekci třívrstvých podlahovin Pure Wood. Prkenné vzory reprezentuje několik dubových dekorů v různých tříděních, několika odstínech a povrchových úpravách.

Pure Wood, Dub Country (Rustik).

Mezi nejžádanější v rámci čistého třídění téměř bez suků patří Dub Neutral (Natur) s rozměry prken 14 x 155 x 2200 mm, který disponuje jemně kartáčovanou povrchovou úpravou s neutrálním olejem s efektem surového dřeva. Na první pohled se tak jedná o nezaměnitelný materiál s odkazem přírody. Dub Neutral (Natur) z hlediska svých dalších parametrů disponuje dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm, V-spárou 4V a spojením Click.

V kategorii sukatějších dekorů se zřejmými letokruhy zákazníci často poptávají Dub Country (Rustik) s rozměry prken 14 x 180 x 1800 mm a nášlapnou vrstvou 2,5 mm, který skvěle pasuje zvláště do venkovských interiérů. Odolnost a krásu dodává krytině speciální matný lak nanášený v pěti vrstvách, navíc tvrzený pomocí UV. Také pro Dub Country (Rustik) platí parametry, jako jsou V-spára 4V a spojení Click.

Povrchové úpravy Cero 19 na vrstvených podlahovinách Multiplex

Vrstvené podlahoviny Multiplex se silnou dubovou nášlapnou vrstvou jsou v rámci nabídky FLOOR FOREVER WOOD nejlepší volbou pro ty, kteří chtějí krásnou dřevěnou podlahovinu skloubit s podlahovým topením. To umožňuje stabilní nosná deska, kterou tvoří překližka z břízy, díky čemuž mají tyto krytiny velkou objemovou stálost. Z hlediska designu dokážou podlahoviny Multiplex osobitě podtrhnout povrchové úpravy Cero 19. V nabídce je 10 odstínů (Cannes, Toulouse, Milan, Berlin, Zurich, London, Lyon, Belfast, Budapest a Dublin). Jejich základem je olej Zero®, který na vzduchu neoxiduje, a tak je zachována přírodní barva dubu, povrch zároveň stále vypadá přirozeně bez lesku. Následná aplikace UV oleje ve dvou vrstvách uzavírá strukturu dřeva, a povrch je tak díky tomu velmi odolný. U povrchových úprav Milan, Zurich, Lyon a Dublin je zajímavých odstínů dosaženo navíc ještě na základě reakce barvy dubu se sulfáty, díky čemuž se bez použití barevných pigmentů změní přírodní odstín dubu.

Přečtěte si:  V obnoveném horském komplexu Petrovy Boudy splnily podlahové prvky Fermacell náročné požadavky investora

Povrchové úpravy Milan, Lyon a Dublin disponují hoblovanou strukturou, aplikovat je lze pouze na Multiplex. Povrchové úpravy Cannes, Toulouse, Berlin, Zurich, London, Belfast a Budapest se vyznačují kartáčovanou strukturou, vhodné jsou jak na Multiplex, Multiplex Fischgrät/Chevron, tak i na Multiplex Barrique, kde díky hrubě kartáčovanému povrchu s 3D Effectem krásně vynikají.

Povrchové úpravy Rubio® Monocoat na třívrstvých podlahovinách Inspiration Wood a masivních Simply Wood

Šesti povrchovými úpravami značky Rubio® Monocoat se mohou pochlubit i třívrstvé dřevěné podlahoviny Inspiration Wood a masivní dřevěné podlahoviny Simply Wood. K zajímavému barevnému odstínu přirozeného vzhledu je použita aplikace pouze jediné vrstvy oleje Rubio® Monocoat, která přitom dřevu poskytuje dostatečnou ochranu a odolnost. Podlahoviny s touto povrchovou úpravou tedy není nutné již znovu přeolejovávat. Zároveň jsou takto ošetřené podlahoviny příjemné na dotyk a vyznačují se snadnou údržbou a v případě menších poškození či škrábanců je místo možné lokálně opravit. Výhodou olejů Rubio® Monocoat je také to, že jsou čistě přírodním produktem, který neobsahuje žádná rozpouštědla ani vodu. Jsou tedy naprosto bezpečné pro použití a šetří životní prostředí.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.