Barvy na povrchové úpravy betonu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BETEX 2v1 NA BETON S 2131

Syntetická samozákladující protiskluzná, vysoce odolná barva vhodná na betonové povrchy garáží, dílen, schodišť, balkonů, teras a betonových zídek. Barva vytváří matný povrch s vynikající mechanickou a chemickou odolností, vysokou přídržností k podkladu, omyvatelností a paropropustností, a to jak v interiéru, tak exteriéru. 2v1 znamená praktické spojení penetračního prostředku i vrchní krycí barvy do jednoho balení. K dispozici je ve čtyřech základních, pro použití na beton typických barevných odstínech a třech velikostech balení, které díky nadstandardní kvalitě a příznivé ceně představují skutečnou výhru na beton. Vydatnost 7–8 m2/kg, balení 0,8 kg, 2 kg, 5 kg.

BETEX NA BAZÉNY 2v1 S 2852

Penetrační i vrchní polystyrenová barva 2v1, určená k přímé aplikaci na betonové povrchy bazénů, jímek, zdiva a omítek vystavených trvalému působení vody, vodních par či vlhkosti. Barva je 100% nepropustná a extrémně odolná vodě i bazénové chemii, trvale pružná bez vzniku trhlinek. Nátěr se vyznačuje vysokým stabilním leskem a přilnavostí k betonovým, ale i kovovým podkladům, opatřených ochranným antikorozním nátěrem. Vydatnost 5–6 m2/kg, k dispozici v baleních 1 kg, 4 kg, 9 kg.

DENAS GARÁŽ

Dvousložková epoxidová vodou ředitelná barva s extrémní odolností. Je určená pro vysokozátěžové nátěry
betonových podlah i stěn garáží, schodišť, skladišť, dílen i potravinářských provozoven. Barva vytváří povrchy s vysokou mechanickou a chemickou odolností, protiskluznými vlastnostmi a snadnou údržbou, určená výhradně pro interiér. Nátěry jsou paropropustné, odolné vodě, zředěným kyselinám i zásadám, pojezdu horkými pneumatikami. Vydatnost 3–5 m2/kg směsi na jednu vrstvu, v baleních 5 kg, 10 kg.

Přečtěte si:  Vitex: barvy, které napomáhají ochraně a zdravějšímu prostředí

DENAS BETON

Vodou ředitelná krycí barva i penetrační prostředek v jednom, určené pro pochozí nátěry betonu a betonové dlažby, cementotřískových a vláknocementových desek i silikátových podkladů nacházejících se v exteriéru i interiéru. Nátěry vynikají vysokou mechanickou odolností, odolností pojezdu horkými pneumatikami, působení vody, saponátů, dezinfekčních prostředků a nízkou špinivostí v interiéru, rovněž pak odolností UV záření, povětrnosti a dlouhou životností v exteriéru. Díky své adhezi na ultra hladkých površích je vhodná i k renovačním nátěrům glazovaných keramických obkladů a dlažby. DENAS BETON byl v roce 2020 nezávisle testován na přilnavost na různých materiálech s hodnotícím výrokem vynikající přilnavosti! Vydatnost 5–8 m2/kg. Na pultech v šesti odstínech, navíc v provedení se zvýšenou protiskluzností a baleních 0,7 kg, 2,5 kg, 5 kg, 10 kg.

DENAS UNIVERZÁL

Univerzální vodou ředitelná barva na dřevo, kov, pozink, hliník, měď, beton, sádrokarton určená na nepochozí aplikace v exteriéru i interiéru. Nátěry dlouhodobě odolávají působení povětrnosti a UV záření, nekřídují, nekřehnou, nedolepují, mají výborné mechanické vlastnosti včetně odolnosti působení běžným čisticím prostředkům používaným v domácnosti. S přídavkem DENAS ADITIVA NA SKLO jsou vhodné na ultra hladké povrchy, jakými jsou sklo, umakart, glazovaná keramika. Díky atestu pro použití na výrobky a hračky pro děti 0–3 roky a certifikaci vhodnosti pro přímý styk s potravinami představuje DENAS UNIVERZÁL vysoce ekologickou barvu nejmodernějšího typu. Vydatnost 7–10 m²/kg na jednu vrstvu. Dostupný v široké škále 26 odstínů, v provedení lesk i mat a baleních 0,7 kg, 5 kg, 10 kg.

Přečtěte si:  Epoxyban - nátěry betonových podlah s vysokou mechanickou zátěží

www.bal.cz

Share.

About Author

Comments are closed.