Object Carpet: nová kolekce ve 111 barvách

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Německý výrobce koberců Object Carpet, který u svých produktů vždy klade důraz na design, uvedl ve spolupráci s designérským studiem Ippolito Fleitz na trh speciální kolekci zahrnující osm kvalit ve 111 barevných variantách.

Koberce, potažmo podlahy, jsou pro atmosféru v místnosti většinou určující – vytvářejí celkový dojem, pracují s náladou přítomných osob. Koberce z této kolekce lze mezi sebou kombinovat, co se barev i struktury povrchu týče, a libovolně tak dotvářet interiéry dle představ architekta. I názvy jednotlivých produktů jako například Skill x Chill, Meet x Beat, Flow x Glow nebo Craze x Chase, dávají najevo hravost, která je pro kolekci typická. Velkou roli hraje i rozpětí barevných variant, od jemných přírodních tónů až po výrazné experimentální barvy.

Kolekce Object Carpet x Ippolito Fleitz je k dispozici jak v celoplošném provedení (wall-to-wall), tak i v podobě kusových koberců či speciálních akustických dílců.

Možností využití je nespočet – byty, hotely, kavárny, restaurace, kanceláře, showroomy…, tam všude jsou žádoucí široké možnosti kombinování a důraz na kvalitní a současný design.

Vzorky všech koberců z designové kolekce jsou k vidění v showroomu BOCA, který najdete v Atriu Flora na Vinohradské třídě v Praze.

www.bocagroup.cz

Přečtěte si:  ANVI TRADE, s. r. o., je od ledna výhradním distributorem koberců TISCA
Share.

About Author

Comments are closed.