Britské koberce Cormar Carpet Co., které trendově doladí interiér

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koberce jsou nedílnou součástí mnoha interiérů po celém světě. Navzdory módní vlně hladkých podlahovin obliba koberců neutuchá. Nemalé množství lidí se také vrací k volbě koberce z důvodu vyššího komfortu a zateplení podlahy oproti tvrdým hladkým podlahovinám. Pro všechny má výrobce Cormar Carpet Co. v nabídce nepřeberné množství luxusních koberců z polypropylenu, polyesteru, 100% vlny a velmi oblíbených vlněných mixů 80/20.

Awebury Wool Loop,
Tidworth Stripe.

CORMAR Carpet Co. je rodinná firma z Velké Británie, která vyrábí koberce již od roku 1956 a specializuje se převážně na jejich různé formy. Rozděluje je do čtyř hlavních řad, které nabízejí jednoduchou údržbu a čištění (řada Easy Clean), dále komfortní a husté koberce s vyšším vlasem (řada Soft Deep Pile) a v neposlední řadě také luxusní vlněné koberce ze 100% vlny a oblíbených mixů 80/20 (řady Wool Twist a Wool Loop).

Všechny jsou všívané, s kvalitním mřížkovým podkladem, což je zárukou stability a odolnosti koberce, a jsou samozřejmě vhodné pro instalaci na podložky pod koberce, což výrobce sám doporučuje, protože si je vědom benefitů, které instalace na kvalitní podložku přináší, a umocní tak uživatelský komfort koncového zákazníka.

Woodland Heather Twist, Goldcrest.

Firma byla ve Velké Británii mnohokrát oceněna jako „Dodavatel koberců roku“, jelikož kvalita, servis a dodávky této značky jsou volbou mnoha prodejců a podlahářů.

Řada EASY CLEAN, charakterizovaná jako „odolná vůči skvrnám, vhodná pro domácí mazlíčky a rodiny“, obsahuje devět druhů koberců různých gramáží, výšek a hustot. Koberce jsou čistitelné bělidly, s prodlouženou zárukou na skvrny. Jsou zde oblíbené druhy, jako jsou Primo Plus s 19 odstíny, Primo Naturals se 13 tříbarevnými odstíny vřesu, Sensation Twist s 15 odstíny, Primo Grande s 16 odstíny, Primo Choice s 15 odstíny, Primo Ultra s 24 odstíny, Apollo Plus, Apollo Elite a poslední novinka, kterou je koberec Inglewood Saxony, vyrobený ze 100% PP Exellon a k výběru z 15 odstínů vřesu.

Neutrals Stripe, Gloucester Grey.

Koberce SOFT DEEP PILE jsou „útulné, luxusní a měkké na dotek“. Řada obsahuje čtyři druhy, z nichž si vybere každý milovník hustých a měkkých typů koberců. Vyrobené jsou ze speciálních typů vláken, s vyšší výškou vlasu a různých gramáží. Výrazným zástupcem této řady je koberec Sensation, který se dodává ve dvou provedeních – Original a Feeling.

Primo Plus, Alloy Grey.

Řada WOOL TWIST je popisována jako „přirozená, všestranná a vhodná do všech domácností“. Obsahuje čtyři druhy vlněných koberců s twist vlasem a všechny jsou vyrobené z oblíbeného mixu vlny a syntetiky 80/20. V této řadě jsou takové bestsellery, jako je Home counties – hustý a odolný koberec z novozélandské vlny vyrobený na desátkovém stroji, Oaklands – taktéž vyrobený na stejném stroji a k dispozici ve třech váhových variacích nebo Natural Berber Twist s velmi zajímavým designem a „flekatým“ mixem barev.

Inglewood Saxony, Nimbus.

Řada WOOL LOOP, „přirozeně odolná a strukturovaná“, má v nabídce čtyři druhy vlněných koberců, které umožní zvýraznit interiér strukturovanou smyčkou nebo proužky. Většina je vyrobena ze 100% novozélandské vlny, a nabízí tak všechny výhody v prémiové kvalitě. Ať již zvolíte z řady Malabar Two Fold nebo Avebury či Southwold, vždy si můžete být jisti, že tento smyčkový koberec je vyroben z prémiové vlny.

Sensation, Mother of Pearl

Všechny koberce jsou prozatím k dostání v režimu na objednání, s dodací lhůtou cca tři až pět týdnů v závislosti na skladové dostupnosti výrobce a přepravních kapacitách. Pro zájemce, kteří by chtěli mít tyto kvalitní koberce od renomovaného výrobce v nabídce, jsou k dispozici na objednání nádherné, reprezentativní vzorové stojany nebo ruční vzorkovníky. O termínu dostupnosti a podmínkách vyvzorování se lze informovat u dovozce.

Apollo Comfort, Snipe.

www.proflooring.cz

Přečtěte si:  Zátěžové koberce Tisca pro nejnáročnější požadavky
Share.

About Author

Comments are closed.