Materiály ZERO pro nátěry betonu a betonových podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO RenoTop – multifunkční elastická barva

ZERO RenoTop je určena především pro aplikaci na podklady z rozdílných materiálů. Lze ji použít pro nátěr fasády, betonu, pozinku, dřeva, plastu a mnoho jiných. Jedinečnost tohoto materiálu spočívá především v jeho univerzálnosti. ZERO RenoTop je však silný i v mnoha dalších ohledech. Na fasádě překlene drobné trhliny, na betonových plochách zabraňuje prostupu CO2 k ocelovým prvkům uvnitř těchto konstrukcí, na pozinkovaných svodech nepraskne a neodloupne se při velkých změnách teplot, ke dřevu přilne a pronikne hluboko do jeho pórů, čímž při popraskání dřeva nedojde k odloupnutí.

Bez problémů najde využití při kompletním nátěru staveb v exteriéru i interiéru. Běžným využitím jsou fasády a betonové opláštění budov, v mnoha případech je použit na nátěry velkých pozinkovaných ploch, jako jsou např. skladištní haly apod. Stejně tak ho naleznete na roubených a hrázděných stavbách. Všechny tyto aplikace ZERO RenoTop spojuje vysoká odolnost materiálu proti povětrnostním vlivům.

Jeho vydatnost je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat s cca 8 m2/l. Široké tónovací spektrum zahrnuje odstíny dle jakéhokoliv přání zákazníka včetně metalických.

ZERO Aqua Wetterschutzfarbe – silněvrstvá vysoce elastická barva

ZERO Aqua Wetterschutzfarbe je určena především pro povětrnostním vlivům odolné barevné nátěry vláknocementu, betonu, dřeva, neželezných kovů apod. Síla materiálu spočívá především v jeho perfektní elasticitě, přilnavosti k podkladu a vysoké odolnosti vůči alkalitě podkladu. Díky této pružnosti odolává snadno i silným změnám teplot nebo agresivnímu krupobití. Konzistence materiálu zaručuje velmi dobré překlenutí trhlinek a vyplnění pórů na mnoha druzích podkladů. Povrch ZERO Aqua Wetterschutzfarbe po zaschnutí vyvolává pocit hladkosti a zároveň jemné polomatné sametovosti.

Přečtěte si:  Inovace v sortimentu Viton: KE 31 – alkyduretanová základní, mezivrstvá a vrchní barva 3v1

Jeho vydatnost je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat s 5 m2/l. Široké tónovací spektrum zahrnuje odstíny dle jakéhokoliv přání zákazníka včetně metalických.

ZERO FuboTec POX – vysoce odolná podlahová barva do průmyslových prostor

Jedná se o vodou ředitelnou dvousložkovou barvu na epoxidové bázi pro vysoce mechanicky a chemicky zatížené podlahy v interiérech. Využití nachází jak v halách, výrobních a skladovacích provozech, tak i při tvorbě moderních designových povrchů podlah. V kombinaci barevných odstínů s čirým provedením je dosahována návaznost na architektonické pojetí celého interiéru. Taktéž při rekonstrukcích stávajících podlah je tento materiál oblíben pro jeho vysoké plnění a snadné zpracování. Nabízen je v baleních 5 a 15 kg, a to v odstínech dle přání, které lze namíchat v míchacích centrech ZERO MiX. Materiál má hedvábný lesk.

Jeho vydatnost je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat se 7 m2/kg. Strukturu a hrubost podkladu lze pak doplnit skleněnými kuličkami ZERO FuboTec Grip.

ZERO Aqua PUR Lack – vysoce odolná podlahová barva do prestižních prostor

Dvousložkový vodou ředitelný vysoce odolný polyuretanový barevný či čirý lak na exkluzivní povrchové úpravy např. podlahových ploch. Materiál lze tónovat již od 750 ml, čehož je hojně využíváno především pro dekorování podlahových ploch moderními motivy. Zároveň lze vybírat z varianty vysoce lesklé a hedvábně lesklé, čímž lze docílit rozdílných efektů a umocnění barevnosti. Samozřejmostí tak jako u předchozího materiálu ZERO FuboTec POX je odolnost změkčovadlům v pneumatikách vozů.

Přečtěte si:  Jak vybrat vhodnou fasádní barvu MISTRAL? Aby nejen fasádě domu slušela, ale i vydržela.

Perfektní rozliv zdůrazňuje prvky, které mají být zachovány a zvýrazněny. Vysoká vydatnost umožňuje snadnou manipulaci s baleními při aplikaci. Vydatnost materiálu je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze počítat s 6,5–10 m2/l.

www.zerobarvy.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.