RIGID: nový segment vinylových podlahovin s patentovým zámkem a technologií TitanV™

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pergo nedávno představilo kolekce voděodolných laminátových podlahovin a nyní představuje nové vinylové podlahoviny. Luxusní RIGID v podobě prken či dlaždic, které jsou extrémně odolné, lze díky patentovanému zámku bez obav instalovat do rezidenčních či komerčních projektů.

Krytiny RIGID ve třech kolekcích: Glomma Pro, Namsen Pro a Viskan Pro

Vyráběny jsou v komerční zátěžové třídě 33 s extra matným povrchem a díky patentované povrchové vrstvě TitanV jsou extrémně odolné vůči poškrábání, nečistotám, vodě i dlouhodobé zátěži. Všechny produkty jsou 100% phthalate free díky použití biologických změkčovadel, stejných, jaká se používají pro dětské hračky nebo v potravinářském průmyslu. Výrobní proces probíhá kompletně v závodech Unilin v Belgii.

Vinylové podlahoviny Pergo Rigid jsou k dispozici ve 32 dekorech a třech kolekcích. Glomma Pro charakterizují prkna se strukturou dubového dřeva, jež díky větším rozměrům 1494 x 209 mm pomohou místnost opticky zvětšit a navodit atmosféru povrchu opravdového dřeva. Namsen Pro je rozšířena o výrazněji strukturované dekory s dokonale autentickou kresbou dřeva a Viskan Pro nabízí dekor kamenné dlažby nebo betonu. Na rozdíl od přírodního mramoru nebo kamene zůstávají tyto krytiny pocitově příjemnější při chůzi naboso. Napomáhá tomu i jejich vnitřní pružná vrstva. Ve stejných dekorech nabízí Pergo i obvodové a přechodové lišty.

Jednou z výhod krytin RIGID je možnost instalovat je i na nerovné povrchy. Lamely jsou vyrobeny ze směsi tvrdých a měkkých materiálů včetně dvou vrstev skelného vlákna a díky tomu podlahovina nekopíruje nerovnosti pod ní, jako jsou např. spáry mezi dlažbou. Perfektně se tedy hodí i pro rekonstrukce starších objektů. Navíc je možné položit krytiny z této kolekce i do míst se zvýšenou vlhkostí, jako jsou koupelny či kuchyně. Patentovaný zámkový spoj, který zajišťuje snadnou instalaci, zároveň vytváří stoprocentně těsnící povrch, skrz který se nedostane ani kapka vody. Nově se také uplatňuje použití na stěny.

Přečtěte si:  Vinylové podlahoviny Divino téměř jako dřevo

Výhodou je služba „Vzorky zdarma“ poskytovaná našim klientům. Vzorky vybraných podlahovin zasíláme zdarma architektům, designérům nebo developerům. Stačí jen navštívit https://pro.pergo.cz/cs-cz/ vzorky-zdarma. Je možné objednat si až osm vzorků o velikosti A4.

pro.pergo.cz

Share.

About Author

Comments are closed.