DECORESINO – betonová stěrka pro interiéry, exteriéry i podlahy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Výrobky DECORESINO od francouzské společnosti Résinence jsou určeny na dekoraci, renovaci a ochranu stěn, podlah, stropů i nábytku.

Betonová stěrka DECORESINO

Betonová stěrka DECORESINO je jedinečná tím, že se může použít v interiéru i exteriéru na stěny nebo podlahy, a to i do koupelen včetně sprchových koutů. Jedná se o kompletní systém, který funguje jako stavebnice. Při aplikaci například ve sprchových koutech použijte betonovou stěrku, plnič a 2K lak. Získáte tak vodotěsný a mechanicky odolný povrch.

Udělejte si designovou betonovou stěrku na stěnách nebo podlahách se systémem výrobků BETONCOATING. Přetvořte jakýkoli povrch v interiéru a exteriéru na designovou betonovou stěrku.


Možnosti použití na:

  • stěny, podlahy, pracovní desky, nábytek – hodí se do kuchyní, koupelen, a dokonce ji lze použít do sprchového koutu;
  • obklady, dlažbu, dřevo, dřevotřískové desky, lamino, beton nebo pórobeton, sádru, sádrokarton, kámen, omítky, sklovláknité tapety;
  • fasády, terasy, zahradní nábytek.

Systém je složen z betonové stěrky, plniče a vodotěsných laků.

BETONCOATING INTERIÉR/EXTERIÉR

Betonová stěrka BETONCOATING je dekorativní povrchová úprava pro moderní interiér a exteriér. Je určena pro různé povrchy. Používá se přímo, bez podkladového nátěru a má vysokou odolnost vůči mechanickému poškození a teplotám. Vyrábí se v bílém nebo třech šedých odstínech.

BETONSEALERCOAT INTERIÉR/EXTERIÉR

Plnič pórů se aplikuje jako další vrstva na BETONCOATING do vlhkého prostředí nebo v exteriéru. BETONSEALERCOAT INTERIÉR/EXTERIÉR vytvoří ochrannou vrstvu, která vyplňuje póry a chrání betonovou stěrku před extrémními podmínkami. Povrch se stává voděodolným.

Přečtěte si:  Interiérové stěrky KEIM

BETONfinish OUTDOOR

Trvale ochrání betonové stěrky v exteriéru. Ošetřený povrch je vodotěsný a odolný vůči silnému zatížení, teplotám, UV záření a mechanickému poškození. Je k dispozici v matném nebo polomatném provedení.

BETONfinish INDOOR

Chrání minerální povrchy před vlhkostí, silným zatížením a poškozením. Dodává povrchu lesklý, polomatný nebo matný efekt.

www.spektros.cz

Share.

About Author

Comments are closed.