PODLAHY Profi 2021/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

máme za sebou období, kdy vše opět najíždělo do svých kolejí. Má sice stále své „výhybky“, třeba v podobě nedostatku různých materiálů a zvyšování cen, ale pozitivní je, že to sice někdy kodrcá, ale jedeme dál… Zelenou na semaforu dostaly akce, které měly nucený dlouhodobý výpadek, například veletrhy. Třeba podzimní přehlídka obkladů, dlažeb a koupelnového vybavení v italské Boloni se po roce vrátila ve velké síle, obsazeno bylo patnáct pavilonů, jejichž návštěvníci si mohli prohlédnout, co zajímavého a nového je připraveno pro podlahy a stěny na následující období – a byla to podívaná nad očekávání pestrá. A to doslova, protože se vrátily barvy i barevné květinové vzory, jejichž podoby vám v rubrice Obklady a dlažby představujeme.

Jistě těší i pořádání soutěže mladých řemeslníků EuroSkills, která proběhla v Grazu a Česká republika tu měla čtyři reprezentanty. Současný výhled bohužel není tak jednoznačně pozitivní a tuší to i pořadatelé hannoverského Domotexu. Ten je připravován na poněkud „nejistou sezonu“, leden roku 2022, a probíhat bude jak v minimalizované formě na výstavišti, tak bude možné se tam podívat i virtuálně. Jistotou je, že nyní můžete nahlédnout do časopisu Podlahy Profi číslo 6, kde je připravena také pestrá mozaika témat – od textilních podlahovin přes suché podlahy, problematiku akustiky, zmíněnou prohlídku veletrhu Cersaie, zajímavé reference, prohlídku zámku Moravský Krumlov až po nahlédnutí do zákoutí historie.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi;

Share.

About Author

Comments are closed.