BARVY Profi 2021/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

na úvod editorialu jsem si vypůjčila jeden z titulků uvnitř tohoto čísla časopisu Barvy Profi: Krásný jako… beton. Trochu mi připomíná Maruščinu větu ze známé pohádky: Mám tě ráda jako… sůl. Obojí je totiž tou nejstručnější a přitom nejvýstižnější poklonou obyčejným věcem, které jsou – přes svoji „obyčejnost“ – tak důležité. Při slově beton si asi každý nejprve vybaví jeho surovou podobu, která však v posledních letech „povýšila“ na výrazný estetický prvek vnitřních i vnějších prostorů, ať už ve své přírodní podobě či s nejrůznějšími povrchovými úpravami. Právě o nich se mnohé dozvíte v tématu tohoto vydání, ať už o aplikaci, či o novinkách a materiálech na našem trhu.

Zatím se sice neříká: Krásný jako… sádrokarton, ale i ten dnes může mít mnoho zajímavých podob a funkcí – o tom více v dalším tématu, kterým je suchá výstavba. Vše doplňujeme pokračováním seriálů Poruchy a vady staveb, Dvanáct století a Jak se to dělalo dřív, informacemi o novinkách a nových materiálech, zprávami z cechů, sdružení, z legislativy i ukázkami zajímavých referencí a prací, z nichž jedna se skrývá pod názvem Dáma ve zlatém. Podzimní koktejl informací z oboru jsme se tedy snažili namíchat co nejbarevnější a přeji vám k němu příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.