SENSANO bez PVC – MĚKKÉ, BEZ ZMĚKČOVADEL DÍKY MATERIÁLU TINYL®

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vinylové podlahoviny jsou mimořádně praktické, mají vynikající vlastnosti, jsou odolné, snadno se udržují a nyní i svojí optikou vytvářejí dojem dřevěné krytiny nebo dlažby. Přesto stále roste poptávka po designových podlahovinách, které neobsahují PVC. Výroba vinylových krytin podléhá nejpřísnějším požadavkům a je také pravidelně kontrolována certifikačními instituty. Ale stále více zákazníků se chce obejít bez PVC a hledají alternativy – a ty existují. Často se zde uplatňují i jiné druhy plastů, například kolekce tilo SENSANO, kterou tvoří takzvaný Tinyl®.

Tinyl je bezhalogenový termoplast, bez PVC a plast bez změkčovadel. Název „Tinyl“ je složen z „ti“ z tilo a „nyl“ z „vinyl“, protože materiál má podobné vlastnosti jako vinyl, a to je snadná údržba a dlouhá životnost. Kromě toho je extrémně odolný, podobně jako vinyl. Tinyl je samozřejmě také pravidelně testován, a proto splňuje nejvyšší standardy.

Kolekce SENSANO neobsahující PVC v dezénu selských prken se skládá z osmi dekorů dubů, smrků a modřínů, které jsou všechny pojmenovány podle německých řek. Integrovaná zvuková izolační vrstva z korku zaručuje příjemný komfort při chůzi a tradiční spoj tiloFIX snadnou pokládku. Kartáčovaná podlahovina má krásný vzhled dřeva a různé barevné odstíny, od světlých po tmavé.

www.tilo.com

Přečtěte si:  Autentický vzhled dlažby - díky 4U-spáře s design podlahami tilo
Share.

About Author

Comments are closed.