ZERO DecoStyle Beton pro jedinečné povrchy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V současné době je velmi žádaný efekt betonového povrchu. Proto také mnoho výrobců nátěrových hmot nabízí různé varianty stěrek tento vzhled imitujících. ZERO DecoStyle Beton nabízí kombinaci ideálních vlastností jak pro zpracování, tak pro samotný efekt autentického vzhledu betonu. Přidanou hodnotou je pak možnost kombinace s DecoStyle lazurami či patinační odolnou barvou ZERO RenoTop Metallic.

ZERO DecoStyle Beton má několik podstatných výhod. Především nabízí dlouhé doby úpravy samotného povrchu stěrky do konečného vzhledu, a to až několik hodin. To umožňuje snadnou aplikaci na velké plochy při jednom aplikátorovi.

Je možné jím dosáhnout různě strukturovaných povrchů, od vysokých struktur, které jsou hojně využívány především při patinacích odolným efektním nátěrem ZERO Reno-Top Metallic, až po dokonale hladké plochy s charakterem leštěného betonu.

Minerální charakter dodává povrchu typický vzhled. Ten lze při individuální tvorbě také třeba lazurovat pomocí lazur ZERO DecoStyle, a vytvořit tak jedinečný vzhled v mnoha tónech.

Při vysokém zatížení, např. v kuchyňském prostoru, kde je potřeba časté čištění, je možné využít konzervačního prostředku ZERO ArtDesign Finish, který nemění charakter povrchu a ponechává mu vzhled „betonu“.

Samotná barevná škála je téměř neomezená. Tónováním na počkání lze získat tisíce barevných variant včetně bílé a černé.

ZERO RenoTop Metallic

Ideální patinační barva s kovovými odlesky jak pro odolnou povrchovou úpravu materiálu ZERO DecoStyle Beton, tak pro samotnou individuální tvorbu dekorů v interiéru i na fasádě. Barva se upravuje válečkem, štětcem, houbami či šablonací. Výsledný efekt je dán jak barevnou kombinací, tak samotnou patinační technikou.

Přečtěte si:  Interiérové barvy ZERO - nátěrové hmoty pro dokonale hladké stěny

www.zerobarvy.cz
Foto: archiv Simony Keclíkové
www.monamalirstvi.cz

Share.

About Author

Comments are closed.