AXOR MyEdition_Glass Concept. Do koupelny se stěhuje kus české skleněné tradice.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

AXOR MyEdition – baterie podle vlastního přání

Za designem kolekce AXOR MyEdition stojí studio Phoenix Design se sídlem ve Stuttgartu. Zvláštní znamení: neutrální montážní destička, která umožňuje použít na baterii individuálně zvolený materiál.

S podporou odborníků na materiál je důležitý vlastní názor a pohled zákazníka: „Vzpomínka na určité setkání, na náladu, zážitek, místo, po kterém toužíme, nás inspiruje k určitému materiálu, který nám zde toto místo připomíná. Tak se kus světa materializuje ve vzhledu individuální baterie,“ říká Anke Sohn, vedoucí oddělení marketingu značky AXOR.

AXOR MyEdition_Glass Concept/Bohemia Crystal – baterie s destičkou z českého skla

„AXOR MyEdition_Glass Concept je potencionálně dalším rozšířením kolekce AXOR MyEdition. Konceptem chceme nabídnout našim zákazníkům možnost další individualizace v koupelně s využitím českého skla v kvalitě Optiwhite jako ušlechtilého a hygienického materiálu. Zároveň skleněnými plochami umíme poskytnout architektům a designérům novou platformu pro hru s interiérovým osvětlením. Petra a Larse jsme oslovili jako experty práce se sklem. Díky svým realizacím mají výborné kontakty na sklářské dílny v Severních Čechách, kde má sklářské řemeslo tradici již po několik století,“ říká Ladislav Grebec, jednatel Hansgrohe CS Brno.

www.axor-design.com/cz

Přečtěte si:  Top design, slavní designeři v koupelně
Share.

About Author

Comments are closed.