Vitex – reálná úspora při realizaci stavebních projektů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tlaky na cenu stavebních projektů, ať už se jedná o novou výstavbu nebo o rekonstrukci, jsou neúprosné. Současně se klade důraz na moderní a kvalitní materiály. Barvy Vitex využívají titanovou bělobu, díky níž lze malovat efektivněji. Nátěr kryje hned po první vrstvě, čímž se snižuje jejich počet, náklady i časová náročnost.

Nejlepším příkladem je Vitex Gypsum Board, bílá probarvená penetrace pro sádrokartony, ale i betonové stěny. Jako každá penetrace sjednotí povrch, ale současně vytvoří perfektní první bílou vrstvu. Stěna po této penetraci mnohdy vypadá jako už na čisto vymalovaná.

Správně na ni ale přijde například Vitex Eco – omyvatelná, certifikovaná, hypoalergenní barva, ideální pro nemocnice, hotely, školy, ale i dětské pokoje – nebo Vito Eco – omyvatelná barva se skvělým poměrem vydatnosti a ceny. Při důrazu na nižší ekonomickou náročnost projektu lze použít barvu Vi Emulsion – základní otěruodolnou barvu s vysokým podílem titanové běloby, která zajistí skvělý výsledek práce ihned na první nátěr.

Díky titanové bělobě mají barvy Vitex skvělou krycí schopnost. Konzistence umožňuje vysokou vydatnost a rozliv. Kombinace těchto vlastností šetří čas a investice do projektů. Současně má skvělé vlastnosti a každá vymalovaná stěna bude vypadat dokonale.

www.bodycolor.cz

Přečtěte si:  Mipa Fassaden-Silikatfarbe, minerální silikátová fasádní barva
Share.

About Author

Comments are closed.