PODLAHY Profi 2021/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

místem parketám zaslíbeným je zámek Hluboká nad Vltavou. Jednak se v jeho interiérech nacházejí mimořádné skvosty, navíc s pečlivě zpracovanou historií, jak se dozvíte i z další části seriálu Podlahy na našich zámcích, navíc se zde v průběhu prázdnin uskutečnil odborný seminář s tématy péče o zámecké parkety tradiční technologií, povrchových úprav, údržby, čištění a obnovy historických dřevěných podlah. Na webových stránkách zamek-hluboka.eu pak najdete film o zámeckých interiérech s ukázkou výroby dvouvrstvého parketového dílce podle tradičních technologií. A to není všechno – ve vstupních prostorách zámku je k vidění i výstava mapující zdejší parketové bohatství. Jistě dobrý důvod, proč si prodloužit léto a na Hlubokou vyrazit.

Pokud už to ovšem nestíháte a je před vámi už jen práce, možná vám ji pomohou lépe zvládnout i příspěvky v tomto vydání, jehož hlavním tématem je stavební chemie, představovaná jak články odbornými, tak novinkami pro podlaháře i obkladače. A pokud nemáte čas na výlet, tak aspoň chvíli na odreagování nad dalším Případem detektivní kanceláře WOODEXPERT si jistě najdete…, i když to, co se zdá být zprvu zábavou, se většinou vždy vyvine v žánr hororový…

Přeji vám krásné babí léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi;

Share.

About Author

Comments are closed.