tilo SPA RIGIDBOARDS – perfektní do vlhkých místností

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kolekce tilo SPA přenáší styl celého interiéru i do koupelny v identickém dekoru – od autentického vzhledu dřeva až po chladný kamenný vzhled. Je 100% vhodná do vlhkých místností a díky pocitu teplého povrchu, vysoké trvanlivosti a individuální kráse vytváří z koupelny od základu individuální wellness oázu.

ELEGANTO SPA Břidlice Natur.

Obecně jsou desky Rigidboards produktem s novým nosným materiálem vyrobeným z vinylu. Vinyl je obohacen vápencem nebo kamenným práškem. To mění termoplastické vlastnosti materiálu: stává se pevnějším a stabilnějším.

ROBUSTO SPA Dub Vintage.

Přesto ale nejsou všechny Rigidboards stejné. Ne všechny produkty mají třívrstvou strukturu. Ta je však zásadní pro rozměrovou stabilitu. Rigidboards tilo SPA také bodují svou měkkou a příjemně teplou vrstvou, což vede ke komfortnímu pocitu při chůzi. A konečně i ve spoji existuje zásadní rozdíl v kvalitě. Pokládání by mělo být rychlé a snadné – a spojení by mělo být trvalé. Ukázalo se, že spoje od společnosti tilo mají jednu z nejlepších hodnot pevnosti a jednoduchý zámkový spoj simpleFIX je nekomplikovaný a skvěle funguje – ať už při plovoucí pokládce nebo při celoplošném lepení.

ROBUSTO SPA Dub Mandel.

Pro kolekci tilo SPA Rigidboards bylo vybráno 12 nejprodávanějších vinylových dekorů, které dostaly novou vodotěsnou podlahovou skladbu. Najdeme zde známé a oblíbené dřevěné dekory, jako je Dub Savanne, Dub Vintage, Westside, Stonewashed nebo Mandel, ale také Modřín a tři dekory v optice kamene ve formátu dlaždic. To znamená, že koupelna má zaručeně ten správný dekor pro každý styl.

Přečtěte si:  ESCO: novinky v řadě Soft Tone pro rok 2023

www.tilo.cz

Share.

About Author

Comments are closed.