Nátěry na dřevo DELTA® pro vnitřní i venkovní prostředí

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DELTA® Hydrostop plus 9.04

Impregnační ochranný olej na dřevo na bázi přírodních olejů, s konzervačními vlastnostmi, obsahuje rozpouštědla. Má výrazný vodoodpudivý účinek (odperlovací efekt), používá se ve venkovním prostředí na rozměrově nestálé a omezeně rozměrově stálé dřevěné díly ze smrku, modřínu, dubu, týku a podobně. Díky svým dobrým penetračním vlastnostem proniká hluboko do dřeva a chrání jej před nadměrnými změnami objemu vlivem působení vlhka a mokra. Nasákavost vody dřevěného dílu ošetřeného DELTA® Hydrostop plus 9.04 je až o 30 % nižší než nasákavost dřevěného dílu ošetřeného běžnými tenkovrstvými materiály.
Barevné odstíny: dodává se v mnoha odstínech dřeva a v šedých odstínech Greywood.

DELTA® Active Lasur 5.11

Pigmentovaná, transparentní lazura na dřevo na alkydové bázi tvoří velmi tenký film, obsahuje bezaromátová rozpouštědla, neobsahuje biocidní látky, při přitisknutí dvou zaschlých nalakovaných ploch na sebe (např. při zavření křídel oken a dveří) nedochází ke slepování, je lehce tixotropní. Používá se jako lazura na dřevo na omezeně rozměrově stálé a rozměrově stálé dřevěné díly ve venkovním prostředí (např. carporty, okenice, okenní rámy apod.) i ve vnitřním prostředí na dřevo a dřevěné materiály. Výhradně ve venkovním prostředí se DELTA® Active Lasur 5.11 dále používá v rámci DELTA® PowerTec Systems společně s produktem DELTA® Hydrostop plus 9.04, který působí jako do hloubky účinná, fungicidní impregnační složka tohoto systému. DELTA® Active Lasur 5.11 působí jako povrchová ochrana proti povětrnostním podmínkám.
Barevné odstíny: dodává se v mnoha odstínech dřeva a v šedých odstínech Greywood.

Přečtěte si:  Laky, lazury a barvy na povrchovou úpravu dřeva od tradičního německého výrobce Mipa

DELTA® Hydrotec 9.05

Ochranný olej na dřevo na bázi přírodních olejů, s obsahem rozpouštědel, bez obsahu biocidů. Jedná se o impregnační ochranný olej na dřevo s výrazným vodoodpudivým účinkem (odperlovací efekt) na všechny rozměrově nestálé a omezeně rozměrově stálé dřevěné díly ze smrku, modřínu, dubu, týku atd. Používá se ve venkovním i vnitřním prostředí. Díky svým dobrým penetračním vlastnostem proniká hluboko do dřeva a chrání jej před nadměrnými změnami objemu vlivem působení vlhka a mokra. Nasákavost vody je až o 30 % menší než u dřeva ošetřeného běžnými tenkovrstvými materiály.

Testování bezpečnosti hraček: Delta Hydrotec 9.05 splňuje požadavky normy DIN EN 71: 2002 – část 3: Migrace určitých elementů.
Barevné odstíny: dodává se v mnoha odstínech dřeva a v šedých odstínech Greywood.

Novinka: DELTA® Allroundlasur

Středněvrstvá lazura na alkydové bázi tvoří velmi tenký film, neobsahuje biocidní látky, je založena na bázi rozpouštědel. Používá se jako středněvrstvá lazura se širokým spektrem použití na omezeně rozměrově stálé a rozměrově stálé dřevěné díly ve venkovním prostředí (např. carporty, okenice, okenní rámy apod.) i ve vnitřním prostředí na dřevo a dřevěné materiály. Renovace nátěru – systém z jedné plechovky. Je možná kombinace s jinými Delta lazurami.
Barevné odstíny: dodává se v mnoha odstínech dřeva a v šedých odstínech Greywood, ve vybraných odstínech RAL a NCS.

DELTA® Imprägnierlasur plus 3.01

Pigmentovaná tenkovrstvá fungicidní lazura na bázi bezaromátového rozpouštědla na neošetřené dřevo ve venkovním prostředí. Slouží jako ochrana před zamodráním staticky nenamáhaných dřevěných dílů bez kontaktu se zemí ve venkovním prostředí podle DIN 68800, část 3. Používá např. na obložení, ploty, šindele, pergoly a bednění. Proniká díky dobrým penetračním vlastnostem hluboko do dřeva a účinně působí proti napadení dřevozabarvujícími a dřevokaznými houbami. Netvoří na dřevěném podkladu film, a proto se neodlupuje a nepopraská. Používá se jako systém z jedné plechovky 3v1 nebo jako fungicidní základní nátěr v systému s lazurou, která tvoří film, nebo v systému s krycím nátěrem.
Barevné odstíny: dodává se v mnoha odstínech dřeva.

Přečtěte si:  Sokrates Sedlácká barva - uretanizovaná fermež s olejem 3v1

DELTA® Fensterlack SG/ Venti 3v1

Bezaromátový lak na okna 3 v 1 na speciální bázi alkydové pryskyřice. Vytváří hedvábný film. Používá se ve venkovním i vnitřním prostředí na lakování podkladů ze dřeva a materiálů na bázi dřeva, jako jsou např. rámy oken nebo podhledy přesahů střech. Systém z jedné plechovky na základní nátěr, mezinátěr a konečný krycí
nátěr na rámy dřevěných oken po odpovídající předchozí úpravě.
Barevné odstíny: dodává se v mnoha odstínech RAL a NCS.

www.walfer.cz

Share.

About Author

Comments are closed.