Dekorativní omítky a barvy Cameleo s efekty kovu, rzi nebo žuly

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Jsme rodinná firma perfekcionistů a exkluzivním povrchům stěn, stropů i podlah se věnujeme již 20 let. Naše počátky jsou v USA, ale nyní sídlíme v Evropě. Osobně testujeme všech našich 30 produktových řad a za jejich kvalitou si skutečně můžeme stát,“ říká o sobě výrobce dekorativních omítek a barev značky Cameleo, jejichž výhradním distributorem v ČR je pražská společnost SPEKTROS s.r.o.

Již mnoho architektů v celé Evropě, Indii, Číně, Rusku, Spojených arabských emirátech nebo Indonésii vyzkoušelo a důvěřuje dekorativním omítkám a barvám značky Cameleo. Vědí, že i díky nim interiéry jejich staveb působí skutečně moderním a stylovým dojmem. Dávno již nemluvíme o štukových omítkách pro pizzerie, ale o skutečně vyjímečných a unikátních efektech, které působí exkluzivním dojmem a dotváří zamýšlené vyznění celého díla. Vzhledem k nynějším trendům jsou z nabídky Cameleo nejzajímavější čtyři efekty: dva nejprodávanější – vzhled rzi a Manhattan a dvě exkluzivní novinky pro nejnáročnější zákazníky – kovový a žulový vzhled.

Nové zajímavé efekty

Kovový vzhled – směs tekutých kovů: železa, mědi a mosazi. Nové unikátní řešení pro úpravu zdí a prvků pro interiérové designéry. Nyní můžete propůjčit interiéru fenomenální vzhled kovu.

Žulový vzhled – pomocí stěrky s rozdrcenou žulou dosáhnete skvělého efektu. Stěrka vytvoří monolitickou souvislou strukturu. Perfektně se hodí do industriálních interiérů. Vhodná je také jako skvělá dekorace zdí, hlavně ve veřejných budovách.

NEJPRODÁVANĚJŠÍ EFEKTY JIŽ NEJSOU JEN BETONOVÉ STĚRKY

  • Vzhled rzi a patiny se dokonale hodí do moderních interiérů s industriálními prvky. Odstíny rzi a patiny jsou v nabídce v osmi různých barevných provedeních.
  • MANHATTAN vytváří příjemný sametový povrch v mnoha odstínech. Obsahuje charakteristické světlé nebo tmavé částice. Natřený povrch získá příjemně jemnou strukturu. Hodí se do všech místností a jedná se o klasický jednovrstvý nátěr.
Přečtěte si:  BARVY Profi 2021/05

SPEKTROS s.r.o. – REALIZACE BEZ STAROSTÍ
Dokážeme zprostředkovat produkty a dodat zkušené proškolené řemeslníky k realizaci vašich zakázek.

www.spektros.cz

Share.

About Author

Comments are closed.