Interiérové barvy ZERO – nátěrové hmoty pro dokonale hladké stěny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO Q4 MattFinish

ZERO Q4 MattFinish je speciální interiérová barva pro dokonale hladké nátěry s vysokým provozním zatížením. Jak již název napovídá, jedná se o barvu, která navazuje na dokonalou přípravu celého podkladu, aby umocnila špičkový vzhled kvalitně provedeného povrchu stěny v třídě Q4. Samotný materiál je nanášen v tenké, vysoce kryjící vrstvě perfektně kopírující podklad. Vrstva nezanechává stopy po nátěru a svým extrémně hlubokým matem opticky sceluje dojem místnosti. K dokonalé aplikaci ZERO Q4 MattFinish slouží základní nátěr ZERO Q4 Premium Primer. Neskapává a nerozstřikuje se díky své gelové konzistenci. Na hladkých plochách nezanechává žádnou stopu, a tím vytváří dokonale rovnoměrně připravený podklad pro následný nátěr ZERO Q4 MattFinish. Tato kombinace materiálů je ideálním řešením dokonale hladkých podkladů, jako jsou sádrokartony a stěrkované plochy. Materiál je nabízen jak bílý, tak tónovaný v odstínech dle přání na tónovacích zařízeních ZERO MiX.
Vydatnost: cca 7,1 m2/l.

ZERO Seidenglanz 480 SLF

ZERO Seidenglanz 480 SLF nachází své uplatnění především tam, kde je požadována vysoká odolnost stěnových nátěrů a nízké pořizovací náklady. Materiál má nejkvalitnější třídu otěru za mokra, což jej předurčuje k využití především v chodbách, koupelnách, kancelářských prostorách, ubytovacích zařízeních, nemocnicích apod. Toto využití umocňuje jeho odolnost při omývání dezinfekčními prostředky. Zkratka SLF označuje, že se jedná o výrobek, jenž neobsahuje škodlivé látky a změkčovadla, a tudíž je svou nezávadností certifikován i pro tak náročné oblasti na hygienu, jako jsou potravinářské provozy. Materiál je nabízen jak bílý, tak tónovaný v odstínech dle přání na tónovacích zařízeních ZERO MiX.
Vydatnost: cca 7,1 m2/l.

Přečtěte si:  BARVY Profi 2022/05

ZERO Silikat BIO Innenfarbe

ZERO Silikat BIO Innenfarbe – stále častěji je požadováno „zdravé bydlení“, a to nezaručí pouze dobré větrání prostor či použití nábytku z čistých dřevin, ale také využití nezávadných nátěrových hmot, které nás v obytných prostorech obklopují. Chceme-li jít tímto směrem, lze využít interiérových nátěrových hmot bez obsahu změkčovadel, rozpouštědel a škodlivých látek. Přidáme-li k tomuto i perfektní paropropustnost, vysokou odolnost otěru za mokra a perfektní kryvost, dostáváme minerální interiérovou barvu ZERO Silikat BIO Innenfarbe. Pro přípravu podkladu můžeme využít jak hloubkovou penetraci ZERO Silikat Konzentrat, tak strukturální kontaktní můstek ZERO Silikat Kontakt či ZERO Silikat Streichputz. Tento strukturální nátěr nejen scelí optiku natíraných ploch, ale vytvoří i jednotný vzhled štukového zrna. Samozřejmostí materiálu ZERO Silikat BIO Innenfarbe je tónování v oblíbených pastelových tónech. Materiál je nabízen jak bílý, tak tónovaný v odstínech dle přání na tónovacích zařízeních ZERO MiX.
Vydatnost: cca 6,6 m2/l.

www.zerobarvy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.