FLOORIFY – ultraodolná vinylová podlahovina

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krásné realistické struktury k nerozeznání od matného olejovaného dřeva nebo betonového a kamenného bloku. Teplé barvy lamel, hřejivé na dotek bosé nohy a absolutně ekologické A+.

Ale hlavně FLOORIFY = výjimečně pevná stabilní lamela. Tím se odlišuje od rigidních vinylů, které neprojdou jednoduchým testem pevnosti: snadno u nich pouhým prstem odlomíte zámek – to u FLOORIFY nejde. Také zapomeňte, že byste nehtem odloupli u FLOORIFY nášlapnou vrstvu… Tato podlahovina si za tři roky na trhu získala svou nebývalou pevností dobré jméno. A to se FLOORIFY neprosazuje nízkou cenou, ale svými výjimečnými parametry, které umožňuje chytrá kompozice rigidního PVC a minerálů kombinující tvrdost a elasticitu.

Problém není ani 60 °C, i dlouhodobě. Dlouhodobé testy na elektrické topné fólii, pod soklem
54 °C, zvládla FLOORIFY bez zaváhání. Zvládne tedy i jižní zimní zahradu.


  • Opravdu velké lamely – dřevěné dekory 2000 x 240 mm a kamenné dekory 900 x 600 mm.
  • Funguje 400 m² bez přerušení. Žádné dilatační profily pod dveřmi, a navíc ji lze položit i na starou dlažbu přes spáry na běžnou podložku bez drahých a zdržujících stěrek.
  • Autentický HERRINGBONE z levých a pravých kusů. Pravá rybina s velikostí lamely 750 x 125 mm, samozřejmě platí 400 m² v jednom kuse.
  • I v dnešní době velmi krátké dodací lhůty ze skladu v ČR nebo v Belgii.

Podrobné technické informace a snímky všech řad a každého dekoru najdete na www.floorify.cz.

Přečtěte si:  Amtico Form, kolekce vinylových podlahovin se strukturou dřeva a kamene
Share.

About Author

Comments are closed.