Která barva je trendy? Barvy a laky pro rok 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Letošní barvou roku je klasická modrá

  • Trend je směřování, rychlý proud, kterým překotně plyne dav. Trendy se každoročně mění, jako počasí.
  • Životnost trendů bývá tedy vrtkavá. Jen opravdové hvězdy září na nebi naší pozornosti pořád. BARVY A LAKY každoročně sledují odstín, který společnost Pantone vyhlásí barvou roku. Letos je to klasická tmavě modrá. Stálice, barva, kterou milují všichni, protože sluší každému, je těžce elegantní a ležérní zároveň.
  • V interiéru je ideální jen na jednu stěnu, nejlépe za hlavou postele, perfektně kontrastuje s bílou. Sytost odstínu zjemní jeho akvarelové valéry.
  • BARVY A LAKY chystají svoje produkty pro zákazníky skoro 130 let, za tu dobu proběhlo společností trendů mnoho. Ve stálé nabídce je proto vzorkovnice, která čítá přes 2500 odstínů, které v systému BALMIX namíchají BARVY A LAKY pro svoje zákazníky v síti prodejen BARVY A LAKY, DROGERIE
    či BAREVNÝ RÁJ doslova na počkání.

Sytě bledě modrá 2021

Jakou barvu vyhlásí společnost Pantone pro příští rok? Šeptá se o „syté, bledě modré“. Je jako šumící moře, nabízí v sobě škálu světle modrých, šedivých i zářivých tyrkysů. Hodí se do dětských pokojů, zvětšuje prostor, dodává jiskru a energii jako mořská vlna. Je osvěžující. REMAL VINYL COLOR MAT je barevnou řadou omyvatelných matných, vysoce kvalitních tenkých a zároveň extrémně kryjících malířských barev, které ve své základní škále 20 odstínů s tyrkysem počítají. Modravé odstíny 410 / 430 / 420 / 540 tedy parametry oceánu barev 2021 splňují a osvěží každý interiér.

Přečtěte si:  Mistral Silikon Quarz, renovační silikonová fasádní barva


Jaký barevný odstín by vybraly Barvy a laky?

  • Tu nejzářivější čistou EXTRÉMNĚ BÍLOU. Je stálicí, hvězdou každého interiéru, vždy oslnivě krásná, jasná.
  • REMAL EXPERT – barva má vydatnost až 11m2/kg. Vyznačuje se skvělými aplikačními vlastnostmi, perfektně kryje.
  • Tento typ barvy stěnám odpouští jejich nedokonalost. Díky vysokému obsahu vápence, který po zaschnutí vytváří hluboce matný povrch, působí stěny čistě, rovně.
  • Zkrátka bílá, která bývá jinak velice přísná ke každému dolíčku v podkladu, je v podání REMAL EXPERT na straně každého interiéru.
  • Navíc se tento malířský nátěr hodí i na sanační omítky pro svou vysokou prodyšnost.

Něco navíc – to je dekor!

Zlatý, stříbrný anebo perleťově stříbrný REMAL EFEKT je kořením, doplňkem každého designu. Použitím tohoto lesklého akrylátového nátěru propůjčíte každé stěně jedinečný punc luxusu. Navíc je barva plně omyvatelná, vhodná tedy i k dekoraci stěn namáhaných mechanicky – předsíň, kuchyň, chodba.

www.bal.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.