LIGNOFIX LAZURA 3v1 od STACHEMA CZ s.r.o.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Novinkou v řadě osvědčené kosmetiky dřeva je Lignofix LAZURA 3v1 českého výrobce STACHEMA CZ s.r.o. Receptura vychází z tradičních olejových nátěrových hmot a dlouholetých zkušeností výrobce z oblasti biocidní ochrany dřeva. Výsledný produkt spojuje požadavky na estetickou úpravu a zároveň dlouhodobou ochranu dřeva v jednom výrobku. Lazura je formulována na bázi syntetických pryskyřic a vysychavých olejů s obsahem rozpouštědel, pigmentů a speciálních přísad. Má dlouhodobý preventivní účinek proti dřevokazným houbám a plísním.

Z hlediska aplikačních vlastností vyniká Lignofix LAZURA 3v1 výbornou penetrací do dřeva, zvýšenou vodoodpudivostí a velmi snadnou obnovitelností. Výsledný nátěr zvýrazňuje kresbu dřeva a je dlouhodobě vysoce odolný vůči povětrnostním vlivům a UV záření, nepraská a neloupe se.

Lignofix LAZURA 3v1 se pro svoji životnost a snadnou údržbu používá pro dekorativní nátěry dřeva v exteriéru i interiéru nejčastěji na sruby, chaty, zahradní stavby (např. altány a pergoly), ploty, dřevěné obložení atd. Vzorkovnice oblíbených odstínů dřevin (bezbarvý, pinie, dub, mahagon, zlatý dub, ořech, wenge) je rozšířena o velmi žádaný bílý odstín a antik šedý.

www.stachema.cz

 

Přečtěte si:  Prémiové lazury Dulux, dlouhotrvající ochrana dřeva
Share.

About Author

Comments are closed.