Xyladecor EXTREME zajišťuje ochranu dřeva až na 12 let

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nevýhodou dřeva je, že absorbuje vlhkost, a je tak více náchylné na rozmary počasí, vzhledem k čemuž se pak můžete potýkat s hnilobou, zdeformováním nebo nevzhledným „roztřepením“. Většina zakoupených dřevěných předmětů je již od výrobce ošetřena. To ovšem neznamená, že o ně nemusíte dále pečovat. Déšť, kroupy nebo sluneční paprsky dokáží povrchovou úpravu dřeva narušit či poškodit za jedinou sezonu. Zvláště, je-li rozmarům počasí vystaveno přímo, to pak masiv „stárne“ o to rychleji. Nejstálejší ochranu zajišťuje kvalitní nátěrová hmota.

Xyladecor, značka prémiových produktů pro ochranu a dekoraci dřeva, neustále pracuje na inovativních řešeních, která posunou péči o dřevo o krok napřed. I díky tomu již více než 40 let nabízí ty nejlepší produkty, které poskytují ochranu a zároveň udržují a posilují přirozené vlastnosti dřeva. Skvělým pomocníkem v péči o dřevo v exteriéru je letošní novinka Xyladecor EXTREME, který zajišťuje ochranu až na 12 let.

Jde o středněvrstvou profi prémiovou olejovou lazuru na vodní bázi pro použití v exteriéru, která dřevo chrání proti UV záření a nepřízním počasí.

Revoluční technologie

StayCleanTM
Mezi hlavní benefity, které lazura nabízí, patří především samočisticí nátěrový film, zabraňující díky aktivním molekulám kontaminaci ošetřeného povrchu. Prach i nečistoty jsou průběžně odplavovány, a povrch dřeva je tak odolnější a estetičtější než kdykoli předtím.

Balance technologie
Lazura zároveň vyniká přednostmi produktů na rozpouštědlové i vodní bázi, kdy kombinuje dlouhou dobu zpracovatelnosti s rychlým schnutím a dlouhodobou ochranou.

Přečtěte si:  DREVOLUX AQUA DECOR - tenkovrstvá lazura s obsahe oleje a vosku

Nátěr je odolný vůči extrémním povětrnostním podmínkám a biokorozi, nepraská, je elastický a rychleschnoucí. Lazura je po 20 minutách suchá na dotek, již po dvou hodinách chrání dřevo proti dešti a po čtyřech hodinách ji lze přetírat. Xyladecor EXTREME se snadno aplikuje, nabízí vydatnost až 15 m2/l a minimálně zapáchá. Vybírat můžete z osmi barevných odstínů.

www.xyladecor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.