BARVY Profi 2021/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

hlavním úkolem nátěru, ať už na fasádě, nebo v interiéru, byla vždy ochrana podkladu a zvýšení jeho estetických kvalit. Vývoj jde stále kupředu a nátěry si díky novým technologiím dokáží osvojit i další funkce. Jednou z nich je například vytvoření povrchu, který snižuje aktivitu virů a bakterií, o němž se více dozvíte v tomto vydání časopisu. V dnešní covidové době skutečně důležitá vlastnost, která se uplatní nejen v nemocnicích, ale i v mnoha dalších veřejných interiérech.

I fasádní barvy rozšiřují své „působení“ různými směry – dočtete se i o nové nástěnné malbě v pražských Holešovicích, která deklaruje absorbování škodlivých látek ze vzduchu… Každopádně další a další možnosti, které se otevírají a zkoušejí, jsou zajímavé a můžeme se jen těšit, čím vývojáři a výrobci budou v budoucnu překvapovat. Neméně zajímavé jsou určitě i další oborové novinky v tomto čísle, ať už se týkají tématu nářadí, nástrojů a přístrojů pro malíře, tapet či nátěrů dřeva, a poučení je možné čerpat i z příspěvků týkajících se historie – seriálu o podobách fasád v průběhu staletí či ukázek kreativních technik Jak se to dělalo dřív.

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.