PODLAHY Profi 2021/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

„Jsem malý, ale šikovný…,“ zlidovělá věta z filmu Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna jde použít v nekonečném množství situací a významů – a platí dokonce i na podlahářské nářadí. Dokazuje to článek Josefa Voborníka, který si vzal na mušku drobné nástroje, které však mohou značně ulehčit práci, a různé vychytávky, jež by neměly v podlahářské kapse či brašně chybět. K tomu připojujeme další stroje, nástroje a přístroje, které mohou obohatit výbavu podlaháře a přispět k práci kvalitnější, ale i rychlejší.

Kromě tohoto tématu se věnujeme stálici na trhu podlahovin – laminátům. I když jim za poslední léta vyrostla těžká konkurence, mají stále co nabídnout. Jaké jsou současné trendy, shrnuje článek nejpovolanějších – členů Evropského sdružení výrobců laminátových podlahovin EPLF, a jaké jsou novinky na našem trhu, to se dozvíme od jednotlivých firem. V rozhovoru s majitelem firmy DURADERO ukážeme, k čemu jdou použít historické parkety, a představíme i vítěze letošních Carpet Awards jako pozdrav od veletrhu DOMOTEX.

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.