mako color s.r.o. – štětce a válečky na lazury

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Firma mako color s.r.o. neustále zdokonaluje stávající výrobky, rozšiřuje sortiment a zavádí řadu novinek. Mnoho výrobků souvisí s nátěry dřeva, jejichž sezona právě začíná.

Štětce a válečky na lazury

U štětců došlo v průběhu let 2016–2020 k zásadním změnám, přičemž trend byl a je jasný: z důvodu nedostatku a vysoké ceny kvalitní čínské štětiny využívat nové druhy štětin, zejména syntetických, které v mnohých vlastnostech předčí ty přírodní.

Společnost mako má perfektně propracovaný systém značení a jakosti výrobků:

Vše je přehledně rozděleno podle kvality a použití tak, že si vybere každý. Kvalitativní řady BASIC (hobby kvalita), KOMFORT a PREMIUM (pro náročné práce a profesionály) a ELITE (absolutně špičková kvalita) jsou odpovědí na požadavky doby.

Od řady štětců na lazury KOMFORT využívá mako novou štětinu all for wood. Nová technologie zpracování umožňuje vyrábět štětce zcela nové kvality. K přechodu na umělou štětinu ji nedonutily okolnosti na trhu způsobené nedostatkem přírodní štětiny, ale mako se výzkumu a vývoji umělých štětin věnuje cíleně a dlouhodobě a výsledky jsou „na první nátěr“ patrné. Ve srovnání se štětinami z přírodních materiálů nebo těmi levnými umělými neztrácejí tyto nové revoluční flexibilní štětiny ani při opakovaném použití tvar, nelámou se a poskytují vynikající výsledky nátěru. Zároveň žádné ze štětce nevypadávají. Štětce mají extrémně dlouhou životnost. Zásadním rozdílem oproti „levným univerzálním štětcům“ je vynikající výsledek nátěru. Pro zákazníky je příznivá i přijatelná cenová hladina. Provedení štětin je v hnědé nebo zelenobílé barvě.

Přečtěte si:  Štětce na lazury Elite PROLINE - štětce se štětinou WOOD PRO

Štětce řady ELITE jsou pak osazeny štětinou WOOD PRO v hnědé barvě. Jedná se o absolutní špičku na trhu, tato řada je vyvíjena a testována ve spolupráci s profesionály, zároveň lídry mezi výrobci lazur. V nabídce jsou štětce ploché, zárohové a pološtětky.

U válečků se používá tkaný polyester-mikrovlákno, různé délky vlasu. To umožňuje optimální proces při zpracování lazur. Válečky mají lepší nasákavost, a tudíž i větší vydatnost a roztíratelnost, všeobecně větší životnost.

Válečky jsou v nabídce ve všech šířkách a průměru jádra, není tedy problém vybrat ten správný. Při nátěru nejen dřeva je pro správný výběr štětce nebo válečku důležité vždy volit podle kvality materiálu, kterým je nátěr prováděn, a podle ploch nebo výsledku, který očekáváme. Všeobecně tedy platí, že čím kvalitnější nátěr nebo stoupají nároky na výsledný povrch, tím kvalitnější musí být i štětec nebo váleček. I zde je cenová hladina těchto inovativních výrobků výrazně příznivá.

www.makocolor.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.