Korek a jeho aktuální „podlahové“ podoby

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Firma LiKOR s.r.o. se specializuje na prodej podlahových krytin již třicet let. Je specialistou v oblasti korkových podlah a také obkladů stěn. Novinkou v nabídce jsou kompozitní podlahy PREMIER a COREtec v dekorech dřeva, korku i kamene.

Kolekce korkových dlaždic Pure Signature: 17 000 variant

PREMIER Cork, kolekce Pure Signature.

Nová kolekce korkových dlaždic Pure Signature dokáže zcela naplnit kreativní představy při tvorbě interiérů. Korkové dlaždice lze objednat v několika rozměrech, barvách, povrchových úpravách a tloušťce 4 i 6 mm. Celkem nabízí 17 000 variant.

Korkový obklad stěn

Korkový obklad Malta Chestnut.

Korkový obklad je ideálním přírodním materiálem pro zvýraznění interiéru. Existuje v mnoha barevných a dekorových variantách a v lakované či voskované úpravě. Rozměr je 600 x 300 x 3 mm.

Korkový obklad Malta Moonlight.

PREMIER Kompozit: tichá podlaha z přírodních materiálů

PREMIER Cork, Kompozit Keramika Retro. PREMIER

Kolekce PREMIER Kompozit nabízí zámkovou podlahu o tloušťce 7 mm, která je velmi tichá, příjemná na dotyk, a navíc vyrobená z přírodních materiálů. Nosnou částí podlahy je korkový kompozit, který neobsahuje žádné PVC. Korek obsažený uvnitř v podobě dvojité korkové podložky Comfort+ funguje jako tepelná a zvuková izolace. Podlaha je určena pro zátěž 33. V nabídce jsou dekory dřeva – PREMIER Wood Kompozit a dekory korku a kamene – PREMIER Cork Kompozit.

PREMIER Cork, Kompozit Beton šedý.

PREMIER Wood Kompozit Mafra.

PREMIER Wood Kompozit Setubal.

www.likor.cz

Přečtěte si:  PREMIER WOOD KOMPOZIT - jedinečná klimaticky pozitivní podlaha
Share.

About Author

Comments are closed.