Přírodní minerální barvy Keim pro harmonický interiér bez škodlivin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V důsledku rozsáhlých protiepidemických opatření tráví velký počet dospělých i dětí daleko více času ve vnitřních prostorách svých domovů. I za běžných okolností je pro naše zdraví velmi důležité, jakými materiály jsou naše interiéry povrchově upraveny. Nyní je role kvalitních interiérových barev ještě významnější: nejenže pomáhají vytvářet atmosféru našich obydlí, ale při dlouhodobém pobytu mají nezanedbatelný vliv na naše zdraví.

Moderní minerální barvy KEIM aktivně podporují zdravé klima v obytných místnostech. Tyto difuzně otevřené barvy obsahují pouze komponenty, které jsou nezávadné jak pro lidské zdraví, tak pro životní prostředí. Neobsahují konzervační prostředky, změkčovadla ani rozpouštědla, a výborně se proto hodí pro citlivé osoby, zvláště pro děti a alergiky. Jsou velmi odolné, vynikají vysokou trvanlivostí a stálobarevností.

KEIM Innotop® je hotová vnitřní barva na sol-silikátové bázi. Je vhodná k nátěrům všech obvyklých vnitřních povrchů stěn a stropů, pro nové nátěry i renovace v obytných a nebytových prostorech.

KEIM Innostar je vysoce kvalitní, mimořádně silně kryvá a vydatná vnitřní sol-silikátová barva pro zdravé bydlení, podle DIN EN 13 300 (splňuje i požadavky DIN 18363 2.4.1, Disperzní silikátová barva).

KEIM-Mycal-Top® je vysoce specializovaná biologická vnitřní silikátová barva proti plísním. Zajišťuje trvalou sanaci plísní, umožňuje kombinovat jednotlivé složky systému na míru podle rozsahu a charakteru poškození.

KEIM Optil® je silikátová barva pro náročné barevné úpravy interiérů. Má vynikající vzhled a barevnost, nabízí široké možnosti kreativního ztvárnění.

KEIM Ecosil-ME je fotokatalytická vnitřní silikátová barva čistící vzduch s efektem MiNOx®, díky němuž dochází ke snížení škodlivých plynů a neutralizaci pachu.

www.KEIM.com

Share.

About Author

Comments are closed.