ZERO RenoTop – multifunkční fasádní barva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO RenoTop

ZERO RenoTop je multifunkční fasádní barva určená pro aplikaci na podklady z rozdílných materiálů. Lze ji použít pro nátěr fasády, pozinku, dřeva, plastu a mnoha jiných podkladů. Síla a jedinečnost tohoto materiálu spočívá především v jeho univerzálnosti. Je však silný i v mnoha dalších ohledech. Na fasádě překlene drobné trhliny, na pozinkovaných svodech nepraskne a neodloupne se ani při velkých změnách teplot, ke dřevu přilne a pronikne hluboko do jeho pórů, čímž při popraskání dřeva nedojde k odloupnutí. Bez problémů najde využití při kompletním nátěru staveb. V mnoha případech byl použit také na nátěry velkých pozinkovaných ploch, jako jsou např. skladištní haly apod. Stejně tak ho naleznete na roubených a hrázděných stavbách. Všechny tyto aplikace ZERO RenoTop spojuje jeho vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům. Široké tónovací spektrum zahrnuje odstíny dle jakéhokoliv přání zákazníka. Materiál lze zakoupit již od 2,5l balení.

ZERO RenoTop Metallic

ZERO RenoTop Metallic je rozšířením klasické odstínové škály o 70 metalických odstínů míchaných na přání již od 1 litru. Tyto odstíny jsou využívány především při efektních dekorativních úpravách fasád či interiérů nebo při celkových barevných změnách prodejních hal aj. Jelikož materiál oplývá stejnými vlastnostmi jako jeho nemetalický bratr, lze se opět spolehnout na skvělé parametry při aplikaci na rozdílné podklady.

ZERO Deco-sil Lasur

Jedná se o materiál určený pro dekorování fasád a stěn v interiéru lazurováním ve vybraných odstínech. Je určen pro nanášení na minerální podklady pomocí štětce nebo válečku – záleží na tvořivosti každého zpracovatele. Použití nalezne i na sanačních omítkách. Hojně se obou materiálů využívá na strukturované povrchy, kde lze nejvíce využít jejich lazurovacích schopností. Pro zvýšení efektu lze vytvořit efektní nesourodý rurální podklad pomocí ZERO Mineralischer Modellier- und Spachtelputz.

Přečtěte si:  Acrylan MAX - fasádní barva od Vitexu s nanotechnologií Tribid®

www.zerobarvy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.