BARVY Profi 2021/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

v současné době je dobrá asi každá chvíle, kdy je možné se odpoutat od okolního „covidového“ či politického dění. Můžete si ji užít třeba při listování novým vydáním časopisu Barvy Profi, které pro vás připravilo pestrou paletu pohledů na novinky, praxi i do historie.

Hlavním tématem jarního vydání jsou nátěry dřeva – představujeme nové produkty a sortiment jednotlivých firem, v praxi se podíváme na renovaci oken a trochu romantiky vnáší článek o roubených stavbách – vždyť kdo by někdy nezatoužil po roubence v podhůří hor nebo na samotě u lesa? Ovšem údržba těchto staveb není jednoduchá, o dřevo je potřeba pečovat a pozornost se musí věnovat také spárám, o čemž se více dozvíte z článku se zaměřením na tmelení spár právě roubenek a srubů. Věnovat se budeme také interiérům a ukážeme si, že pokud se dobře vyladí, hodí se do těch moderních i výrazné a syté odstíny. Chce to jen trochu odvahy a fantazie.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Přečtěte si:  Originální díla světových designerů v muzeu Bisazza ve Vicenze

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.