PODLAHY Profi 2021/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

vždy, když si myslíme, že výrobci podlahovin jen těžko mohou překvapit něčím zcela novým, protože vše už tu bylo a naše fantazie je u konce, vyloupne se překvapivá, až revoluční novinka. Tou aktuální, která už se ale na trhu dobře zabydlela, jsou rigidní podlahoviny, tedy podlahoviny s mimořádně pevným jádrem. V oblibě již nyní mohou soupeřit jak s materiály tradičními, jako je dřevo, tak s populární revoluční novinkou předcházející, LVT, tedy designovými vinyly v dílcích. V tomto vydání se oběma těmto typům podlahovin věnujeme podrobněji a představujeme novinky jednotlivých výrobců.

Dalším tématem jsou venkovní terasy, výběr a vlastnosti materiálů i jejich nároky na údržbu. Čeká vás i dokončení seriálu, který komentuje normu ČSN 74 4505 Podlahy – Společná ustanovení, pokračují seriály o podlahovém vytápění i Jak se vyhnout problémům v podlahářské praxi a zavedeme vás třeba i na zámek Slatiňany. Kam se naopak nepodíváme ani virtuálně, je veletrh DOMOTEX, který zrušil na květen plánované Digital Days. Organizátoři plánují konání veletrhu v lednu 2022 v jeho digitální, ale i „normální“ podobě, věřme tedy v návrat do normálu, a to pokud možno co nejdřív.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.