Ochranné barvy pro kovové konstrukce a prvky

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Komplexní ochranný systém pro kovové prvky je jednou z hlavních komodit značek BARVY A LAKY.

NA STŘECHY: FEST-B S 2141

Samozákladující vysoce kvalitní syntetická barva je určena zejména k zátěžovým nátěrům střešních krytin, okapů, ocelových konstrukcí a dalších kovových předmětů vystavených trvalému působení povětrnostních vlivů a slunečního záření. Obsahuje kromě inhibitoru koroze i absorbér UV záření, který chrání pojivo barvy proti degradaci. Vydatnost až 8 m²/l.

NA DŘEVO A KOV: INDUSTROL UNIVERZÁL S 2013

Uretanizovaný email je určen k nátěrům dřeva i kovu. Jedná se o velmi kvalitní barvu odolnou povětrnostním vlivům a dostupnou v široké škále barevných odstínů. Barva je univerzální, rychleschnoucí, ve vysoce lesklém provedení, lehce zpracovatelná. Vydatnost až 16 m²/l.

ÚČINNÝ ANTIKOROZNÍ ZÁKLAD: PRAGOPRIMER S 2000

Obsahuje antikorozní složku, poskytuje kovovým prvkům vysokou ochranu před korozí. Tato
základní barva vytváří na povrchu kovu účinný antikorozní film, který výrazně zvyšuje přilnavost
vrchního ochranného nátěru. Barva zároveň sjednotí savost podkladu, tím výrazně šetří spotřebu
vrchní barvy. Vysoká vydatnost až 21 m²/l.

NA KOV I ČERSTVÝ POZINK: HOSTAGRUND PRIM 3 v 1 S 2177

Samozákladující jednovrstvá barva spojuje vlastnosti základního antikorozního nátěru, mezivrstvy a současně vrchního ochranného nátěrového filmu. Je určena k přímým nátěrům kovů ve venkovním i vnitřním prostředí. Ideální je pro nátěry ocelových i zoxidovaných pozinkovaných povrchů, vhodná je i na čerstvý pozink. Příkladem mohou být kovové konstrukce, ploty, sloupy, vrata apod. Barva rychle schne a zhotovený nátěr je velmi pružný, nepraská. Zároveň nátěr odolává povětrnostním vlivům, má dlouhodobou životnost. Vydatnost až 12 m²/l.

Přečtěte si:  COLORSIL SiSi, silikon-silikátová fasádní barva

NA REZ: HOSTAGRUND BLOKÁTOR RZI U 2161

Vysoce funkční impregnační polyuretanový základní nátěr. Jeho speciální vlastností je, že je vytvrzován vzdušnou vlhkostí. Je vhodný k ošetření kovů v chemicky náročném prostředí, izoluje korozi. Vysoce účinný je zejména při aplikaci ve vlhkých prostředích, kde jiné nátěry selhávají. Je vhodný i pro napouštění pórovitých a málo soudržných savých podkladů. Vytvrzený nátěr má výbornou chemickou odolnost. Je odolný i mořské vodě, benzinu. Velmi vysoká vydatnost až 21,5 m²/l.

NA MŘÍŽE A PLOTY: HOSTAGRUND KOVÁŘSKÁ BARVA S 2160

Vysoce dekorativní „jednošichtovka“, která imituje povrch kovářského díla. Je dokonalým spojením základní ochranné antikorozní vrstvy a vrchního luxusního nátěru s odlesky antracitu. Hodí se na ozdobné mříže a ploty, vhodná bude i k nátěru kovových konstrukcí. Vydatnost 4,5 m²/l.

NA RADIÁTORY A TOPENÍ: RADBAL PROFI S 2120

Speciální syntetický email určený k aplikaci na radiátory a potrubí teplovodního nebo ústředního topení. Základní užitnou vlastností emailů vhodných k ošetření radiátorů je extrémní odolnost vysokým teplotám (trvale odolává teplotě 85 °C) a žloutnutí. Nátěr je pružný, neloupe se, nepraská, je mechanicky vysoce odolný, rychle zasychá, nezapáchá, je brilantně bílý. Barva vykazuje mimořádnou kryvost, je bezpečná, neobsahuje aromáty a škodlivé pigmenty, je vysoce lesklá. Vydatnost až 12 m²/l.

www.bal.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.