Gerflor CREATION – nová kolekce vinylových dílců

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Se zcela novou kolekcí vinylových dílců CREATION přišla na trh společnost Gerflor CZ. Francouzský výrobce dokázal dokonale spojit současné designové trendy a parametry produktu. Významné rozšíření dekorů naleznete v průřezu všech základních kolekcí.

Zásadní výhodou pro zákazníka je také možnost kombinace dekorů ve variantách lepené a zámkové, navíc v různé specifikaci nášlapné vrstvy, celkové tloušťky. V nové kolekci můžete u většiny dekorů vybírat i ze dvou formátů. Nově se objevují také dlouhé XL lamely s délkou 1,5 m. Kolekce Creation 30 a Creation 55 obsahují neuvěřitelných 265 kombinací se škálou přesahující 80 dekorů se zkosenou hranou. Další novinkou je možnost objednání originální lišty přesně odpovídající jednotlivým dezénům.

Zámkové vinylové dílce Creation Clic 30 a 55 mají exkluzivní zámkové provedení vyvinuté společností Gerflor. Vyznačuje se velmi vysokou pevností spoje a současně rychlou a jednoduchou instalací. Srovnávací testy potvrdily až o 30 % rychlejší pokládku oproti běžným podlahovým krytinám tohoto typu. Další obrovskou devízou tohoto zámku je snadná výměna dílce přímo v ploše v případě poškození, bez nutnosti rozebírat celou podlahovou plochu. Jednoduchou údržbu zajišťuje PUR+ ochranná vrstva.

Creation 30

je základní kolekce lepených vinylových dílců určených především pro bytové využití s tloušťkou 2 mm a nášlapnou vrstvou 0,3 mm a užitnou třídou 31. Mimo to je ideální také pro projekty rekonstrukcí nebo výstavby hotelů. Zde je tato podlahovina využívána nejvíce do pokojů.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2021/04

Creation 30 Clic

je novinka v nabídce společnosti Gerflor a nahrazuje předchozí verzi Creation Lock. Nové parametry 4,5mm tloušťka a nášlapná vrstva 0,4 mm posunují tuto podlahovinu do užitné třídy 32. Kolekce obsahuje rozšířenou paletu dekorů se zkosenými hranami.

Creation 55

je kolekce lepených vinylových dílců určených pro více zatěžované komerční prostory. Celková tloušťka 2,5 mm, nášlapná vrstva 0,55 mm a konstrukce zařazuje tento produkt do kategorie 33/42. S ohledem na barevnou škálu a exkluzivní edici některých barevných provedení je však také častou volbou pro bytové využití.

Creation 55 Clic

je oblíbená kolekce zámkových vinylových dílců s tloušťkou 5 mm, nášlapnou vrstvou 0,55 mm vhodná i do více zatěžovaných komerčních prostor s užitnou třídou 33/42.

Creation 70: nové dekory navrhl designér Gino Venturelli

Creation 70 je designovou špičkou nabídky LVT od firmy Gerflor. Po úspěšné aktualizaci řad pro bytovou zátěž Creation 30 a běžnou komerční zátěž Creation 55 se dočkala aktualizace i nejvyšší specifikace Creation 70 určená i pro vysoce zatěžované komerční prostory. Kromě nových dekorů se může tato inovovaná kolekce pochlubit také tzv. XL formáty, které u dřevodekorů dosahují rozměrů až 230 x 1500 mm a u minerálních dekorů až 914 x 914 mm. Gerflor rovněž vsadil na detaily v podobě moderní matné povrchové úpravy, díky které se LVT Gerflor definitivně zbavily „plastového“ vzhledu, a nabídla i nový standard bezpečnosti v podobě třídy kluznosti R10 pro celou kolekci Creation 70. Nové dekory vznikaly pod taktovkou vynikajícího designéra Gina Venturelliho, který svůj italský původ nezapře. Kombinuje osvědčené dezény jako teraco, mramor, dlažbu ve formě šestiúhelníku spolu s moderními textilními a cementovými vzory. Zároveň se pokusil vdechnout špetku luxusu i skandinávského minimalismu do nových kombinací dřevodekorů, kde oproti běžným a všudypřítomným dubovým mainstreamům vsadil na dřeviny, jako je cedr, dýhu bez suků či opalované dřevo, které kromě nadčasového vzhledu zajistí i praktičnost pro koncového uživatele. Gerflor CZ s.r.o. jako dceřiná společnost mateřského závodu ve Francii zařadila část těchto dekorů do svého skladového programu, aby zákazníkům nabídla nejen TOP produkt, ale také TOP servis.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2023/05

www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.