PODLAHY Profi 2023/03

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

už v minulém čísle časopisu Podlahy Profi jste si všimli nového seriálu Ing. Marka Poláška, Ph.D., který je uveden velkým otazníkem. Otazník nebude jen jeden, ale v plánu jich je zodpovědět deset a všechny se, jak jinak, týkají dřeva, a to z různých úhlů pohledu.  Minule jste se mohli dozvědět, proč parkety nevoní lesem a proč do něj nepouštět úředníky, v tomto čísle je tématem „tvrdý oříšek“ shrnutý do podtitulku Proč traktor důlek do parkety neudělá a tchyně ano a proč musel Faust do pekla stropem, když je přeci peklo dole, příště se můžete těšit na představení nežádoucího spolubydlícího – brouka, který miluje parkety víc než my řízek. Jak už názvy kapitol napovídají, odborná témata pojal Marek Polášek jako vždy svým vtipným a originálním způsobem, formou možná fiktivního, možná skutečného příběhu či podobenství, v němž si každý může najít to podstatné, a navíc se jistě pobaví.

Tématy vydání Podlahy Profi 3 jsou vinylové, rigidní a SPC podlahoviny. Představujeme jejich vlastnosti, rozdíly a možnosti použití spolu s novinkami, které v této oblasti nabízejí jednotlivé firmy na našem trhu. Zaměřujeme se také na krytiny laminátové, jejich současné trendy, kterým v dekorech stále dominují přírodní, a hlavně dubové dekory, v technologických inovacích pak stejně jako u vinylů a rigidů stále větší odolnost a možnost využití těchto typů podlahovin i tam, kde to dříve nebylo možné.

Přeji vám krásné jaro a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.