Villeroy & Boch v barvách podle ročních období

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Barvy vytváří náladu, evokují emoce a ideálně se hodí k vytvoření osobitého stylu. Od svěží jarní zeleně po letní žlutou, od podzimní růžové k jasné zimní modré: designérka Gesa Hansenová se nechala inspirovat kaleidoskopem barev ročních období v Paříži a vytvořila pro Villeroy & Boch barevný koncept otevírající nesčetné kreativní možnosti návrhů koupelen. Vybírat můžete z patnácti harmonických barev.

Jaro

Svěží, přírodní a povzbuzující zelená je neodmyslitelně barvou jara. Tento svěží jarní pocit přinesou do koupelny umyvadla v živých zelených odstínech MINT, SENCHA a CEDAR. S CEDAR můžete dodat zelený nádech i koupelnovému nábytku.

Léto

Teplá a vřelá žlutá šíří radostnou atmosféru. Umyvadla v odstínech letní žluté MACAROON, LEMON a MUSTARD přináší do koupelny sluneční paprsky. Na vyžádání je možné přidat hřejivý odstín SUN i na nábytek.


Nestárnoucí styl

Šedá a černá jsou ztělesněním nadčasového moderního koupelnového designu. Tyto střízlivé a diskrétní odstíny se harmonicky hodí do každé koupelny. Stylovou, elegantní koupelnu lze vytvořit s umyvadly v odstínech FULL MOON, FRENCH LINEN nebo COAL BLACK. Pro skvěle sladěný vzhled je v odstínu BLACK k dostání rovněž kolekce nábytku Finion.


Podzim

Barevnou pestrost červených a růžových podzimních listů je radost pozorovat. Umyvadla v okouzlujících odstínech růžové POWDER, BALLET a ROSE pomáhají v koupelně vytvořit tuto romantickou náladu. Podzimní pocit dodává nábytku rovněž červené zabarvení PEONY.

Zima

Jasná a svěží je zimní modrá. Vybírat můžete z atmosférických modrých odstínů FOG, FROST a OCEAN a přeměnit koupelnu v oázu klidu a relaxace. Odstín CLOUD zahalí koupelnový nábytek do nebeské modré.

Přečtěte si:  Velkoformátové obklady a dlažba dají vyniknout kráse dekoru, zvětší a sjednotí prostor

www.villeroy-boch.cz

Share.

About Author

Comments are closed.