RAVAK – Koupelnový nábytek Natural

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Elegantní nábytek Natural spojený s umyvadly z litého mramoru se hodí do každé moderní koupelny. Množství rozměrových variant i možností kombinace otevřených ploch a zavřených prostor jej předurčuje k široké paletě využití.

Nová nabídka od značky RAVAK zahrnuje skříňky se zásuvkami, které jednoduše uklidí vše, co v koupelně nechcete mít na očích, ale i otevřené plochy vhodné k vystavení oblíbených předmětů. Koncept sestává z umyvadlové skříňky se dvěma zásuvkami a ze dvou nižších bočních skříněk s nebo bez dvířek. Styl koupelny tak lze dolaďovat vystavením jednotlivých předmětů a sladěním vystavených barev ručníků a kosmetiky.

Vysoký lem umyvadel Natural udrží vodu tam, kde má zůstat a jejich podélná orientace vychází vstříc přirozenému pohybu rukou i prostoru koupelny. Vyrábějí se v šířce 50 nebo 80 cm a nabízejí i variantu určenou pro dva v šířce 120 cm. Model Natural Duo postrádá obvyklé dělení na dvě mycí plochy, čímž vznikl extra velký vnitřní prostor i potřebná odkládací plocha. Provedení bez přepadu vychází vstříc esteticky čistému vyznění, vnitřní plochy neruší žádné otvory navíc.

www.ravak.cz

Přečtěte si:  Monumentální geometrická kompozice před Vrchlického divadlem v Lounech
Share.

About Author

Comments are closed.