Gerflor Taradouche, atraktivní a kombinovatelné dekory vinylových podlah do komerčních interiérů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Interiéry v komerčních zařízeních, včetně koupelen, sprch a dalších mokrých a vlhkých místností, musí dodržovat všechny požadavky na zajištění bezpečnosti uživatelů. Vysoké nároky jsou kladeny zejména na koupelny, kde je z důvodu zvýšené vlhkosti podlahy velká pravděpodobnost uklouznutí. Systém Taradouche od společnosti Gerflor má v této oblasti díky svým vlastnostem a plnění standardů co nabídnout.

Voděodolné řešení

Systém Taradouche je 100% vodotěsný, podlahoviny jsou ve všech klíčových spojích svařovány, a vlhkost tudíž nemá šanci proniknout pod jejich povrch.

Nová kolekce Taradouche přináší nové dekory

Atraktivitu kolekce Taradouche výrazně zvyšují nové dekory pro podlahy a stěny. Kreativita této kolekce tak umožňuje značce Gerflor cílit na odvětví, jako jsou hotely, studentské nebo rekreační rezidence, šatny tělocvičen, lázně a další místa pro relaxaci a odpočinek. Teplé tóny dřeva, textilní efekty, osvěžující rostlinné motivy, efekty cementových nebo betonových dlaždic… Podlahoviny Gerflor Taradouche zaručují nejen dokonalý vzhled, ale i vysokou ochranu proti uklouznutí. Tento ucelený systém nabízí vinylové krytiny pro podlahy a obklady stěn včetně exkluzivního příslušenství, jako je patentovaný Clean Corner System®, profily, lišty, odpadní systémy a příslušenství do sprch.

Dekorativní a kombinovatelné

Rozmanitost dekorů podlah a stěn umožňuje více než 1500 individuálních kombinací. Možnost propojovat podlahu a stěny tón v tónu bez výrazných změn oceňují zejména milovníci sofistikovaného designu.

Ekologicky odpovědné řešení

  • všechny prvky systému Taradouche jsou 100% recyklovatelné;
  • výrobky jsou vyráběny v evropských závodech a jsou certifikovány podle ISO 14001;
  • 100 % surovin a recyklovaných materiálů vyhovuje nařízení REACH;
  • systém patří do třídy A+;
  • výrobky patří do programu Second Life Gerflor.
Přečtěte si:  TKNG – schodové hrany nové generace

Ucelené řešení, které funguje

Svar ve sprchovém koutě zaručí absolutní nepropustnost vody.

Přechodový profil pro sprchy z PVC, který se svařuje za tepla přímo s podlahovinou.

Odpadní systém pro vinylové sprchy s přítlačným límcem vytvoří dokonalou bariéru proti vodě.

www.gerflor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.