PODLAHY Profi 2020/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

jak čelit současné nelehké, podivné, zmatené a stresující době? Jedna z rad je dělat věci pokud možno tak, jak tomu bylo dříve, jiná naopak vybízí ke změně návyků a k práci z domova. Jejím symbolem se stal vtip znázorňující ovčáckého psa u počítače s kamerou nastavenou na stádo a popiskem: Tohle je pes Dunčo – pracuje z domova… „Pracovat z domova“ nemohou řemeslníci a valná část příslušníků našeho oboru, zbývá tedy držet se další rady o zachování zbytků optimismu, trpělivosti a víře v co nejrychlejší aspoň částečné zlepšení situace.

Hotely a gastronomická zařízení patří k těm nejpostiženějším současnou situací. Ale i tak jsme si je vybrali – v souladu s tím dělat věci tak, jak bychom si přáli, jako jedno z hlavních témat tohoto vydání. Podíváme se, jaké koberce do namáhaných prostor patří, jaké jsou novinky, případně i alternativy na trhu nabízené, a nahlédneme také do aktuálních kobercových trendů.

Přeji vám pozitivní myšlení, negativní test, pevné zdraví a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.