BARVY Profi 2020/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

chtěla jsem do úvodníku použít v našem kontextu poměrně vtipné: Prymulex – a je vymalováno… Ale zrovna v době, kdy jsem ho psala, došlo jednak k takovému zhoršení situace, že vtipkovat se už nedá, a zároveň k mnoha turbulentním událostem: ministr doministroval – nebo ne? (to už teď víme), každopádně i když situace se mění každým okamžikem, jedno je jasné – je vymalováno… V letošním závěrečném vydání časopisu Barvy Profi se zaměřujeme na dvě hlavní témata.

Prvním z nich jsou antigraffiti systémy a také odstraňování graffiti, druhým aktuální možnosti suché výstavby. Vypravíme se také na jeden z mála letos uskutečněných veletrhů – letňanský For Interior, podíváme se do Stockholmu, jak to vypadá, když se dá v metru volná ruka umělcům, zjistíme, jak se dělají malované tapety, a nahlédneme i do historie v seriálu Ing. Alfréda Schuberta o podobách fasád v průběhu věků. Přeji vám příjemné čtení, pozitivní myšlení, negativní test a pevné zdraví.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.