OPTIMAL INTERIER DESIGN, specialista na koberce, tapety, dekorační a potahové látky

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost OPTIMAL INTERIER DESIGN s.r.o. působí jako dodavatel podlahových krytin již přes 25 let. Pokrývá škálu komerčních zátěžových textilních podlahovin, které splňují technické parametry pro použití v zelených budovách. Je výhradním zástupcem dánského výrobce ege, specialisty na digitální tisky. Nabídka zahrnuje ale i luxusní privátní sféru založenou na kvalitním ručním řemeslném zpracování nejvybranějších materiálů především německého výrobce JAB Anstoetz Carpets.

Podlahou to začíná, ale zdaleka nekončí. Optimal Interier Design nabízí řešení nejen pro podlahy, ale i zdi. Má vyvzorkovanou celou nabídku tapet od belgického výrobce Omexco i mnohých dalších. Tapety totiž nestačí vybírat z fotografií, protože stejně jako mohou mít ryze funkční význam, jsou i unikáty v materiálovém a řemeslném zpracování. Což platí i u dekoračních a potahových látek, kterých je v showroomech v Praze- -Karlíně a Brně, Kaštanové ulici, také nespočet.

Tiles & Planks – kobercové dílce pro kreativní kombinace

Novinkou je kolekce Tiles & Planks, kterou dánská společnost ege představila během září. Kobercové čtverce a lamely získávají na důležitosti nejen jako užitečný a funkční prvek, ale také jako inspirativní materiál. Podlaha se stala součástí architektonického návrhu.

Díky použití nadčasových textur, přechodů a melírů napodobují vzory kolekce přírodní povrchy, jejich použití pak působí na člověka pozitivně. Se spoustou šedé a jemné barevné klasiky tvoří neutrální paletu barev, snadno použitelnou do moderních interiérů, ať už kancelářských, veřejných nebo hotelových.

Přečtěte si:  Sportovní hala v Modřicích s plastickou omítkou

Kolekce Highline Tiles & Planks umožňuje řadu kreativních kombinací nejen různých vzorů, ale i rozměrů dílců. Všechny produkty EGE CARPETS mají certifikaci Cradle to Cradle CertifiedTM.

JAB Patio – koberce z recyklovaného plastu

Novinkou společnosti JAB je kolekce Patio. Nová generace koberců je z recyklovaného plastu a jejím mottem je moderní luxus a pohodlí slučitelné s recyklací a udržitelností. Patio je ekologický výrobek, který se vyrábí z recyklovaných PET lahví, jež jsou zpracovávány na polyesterovou přízi. Devět jednobarevných a pět dvoubarevných ručně tkaných vzorů působí puristicky a moderně. Vnitřní a venkovní koberce JAB Patio navozují příjemnou a útulnou atmosféru na terase či balkonu a poutají pozornost i v interiérech.

www.optimal-design.cz

Share.

About Author

Comments are closed.