Amtico Form, kolekce vinylových podlahovin se strukturou dřeva a kamene

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Přední světový výrobce vinylových podlahovin Amtico International představuje kolekci luxusních vinylových dílců Amtico Form, která se nabízí ve třech produktových řadách.

Kolekce Amtico Form zahrnuje produktovou řadu Natural Wood Grain Emboss, jež se vyznačuje reliéfní strukturou nášlapné vrstvy, plasticky dokonale tvarovanou podle dekoru integrované fotovrstvy. Tato zcela nová technologie firmy Amtico se speciálním druhem 3D ražby a označením IRE (In Registered Emboss) dokáže věrně replikovat strukturu přírodního materiálu na povrchu vinylové podlahoviny, díky čemuž dekory dřeva mimořádně věrně zobrazují typické letokruhy, suky, praskliny a žilkování přírodního materiálu. Maximální efekt a účinek této inovativní technologie posiluje i použití na velkoformátových rozměrech podlahových dílců.

Druhá z produktových řad nese označení Contemporary Ceramic. Jak z názvu vyplývá, v tomto případě byla technologie Amtico IRE použita k dokonale autentickému zobrazení struktury přírodního a umělého kamene na povrchu vinylových dílců.

Název Artisan Emboss Wood reprezentuje poslední produktovou řadou kolekce Amtico Form. Úprava povrchu vinylových dílců je v tomto případě charakteristická svým drsným vzhledem surových nehoblovaných prken připomínajících strukturu, jakou lze spatřit například u fošen na pile při základním zpracování. Tento vzhled je stále žádanější úpravou pro venkovská sídla ve stylu farmářských usedlostí nebo interiéry ve stylu Provence či vintage. Šest z celkem dvanácti nabízených dekorů dřeva lze objednat i ve formátu parquet, tudíž v mimořádně atraktivním parketovém vzoru s rozměrem lamely 76 x 229 mm.

Přečtěte si:  Podlaha, stěna, strop - dřevo z podlah míří vzhůru

Katalog Amtico Form na vyžádání v elektronické verzi. Více informací o dostupnosti a možnostech vzorkového servisu získáte e-mailem: anvitrade@anvitrade.cz nebo prostřednictvím webu www.anvitrade.cz.


Nášlapná vrstva: 0,7 mm
Celková tloušťka: 2,5 mm
Záruka: 12 let
Povrchová úprava: PU coating

Dostupné rozměry

  • Amtico Form – Natural Wood Grain Emboss: 178 x 1220 mm, 235 x 1505 mm
  • Amtico Form – Contemporary Ceramic: 305 x 610 mm
  • Amtico Form – Artisan Emboss Wood: prkna 152 x 915 mm, parkety 76 x 229 mm

www.anvitrade.cz

Share.

About Author

Comments are closed.