All for wood – lazurovací štětce mako color pro dřevěné povrchy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dřevěným povrchům jak v exteriéru, tak interiéru je potřeba věnovat náležitou péči. Pro přírodní vzhled a strukturu dřeva je lze ošetřit lazurou. Protože ale není štětec jako štětec, je vhodné pro každou lazuru vybrat ten správný, který bude optimálně vydávat nátěrovou hmotu a ušetří co nejvíc práce. Společnost mako color má v nabídce široké spektrum lazurovacích štětců a válečků jak na tenko-, tak i silnovrstvé lazury.

Novinkou na poli lazurovacích štětců je štětec se štětinou all for wood. Tyto štětce umožňují co nejkvalitnější zpracování všech rozpouštědlových i vodou ředitelných lazur a rozpouštědel na ochranu dřeva. Směs štětin all for wood byla speciálně vyvinuta tak, aby s ní bylo možné natírat jakoukoliv lazurou nebo ochranným nátěrem na dřevo. Štětiny all for wood jsou extrémně ohebné a nedochází k jejich ohýbání ani bobtnání. Směs štětin all for wood je zároveň vysoce nasákavá a umožňuje rovnoměrný výdej a roztírání lazury, díky čemuž lze na jedno namočení štětce natřít mnohem větší plochu než s jinými štětci na lazuru.

Štětce se štětinou all for wood dodají dřevěným povrchům perfektní povrchovou úpravu. Štětinu all for wood máme v naší nabídce u několika řad štětců, pro příklad jmenujme řady 3558XX, 3544XX, 3542XX, štětec 354637, případně zároháky řad 2577XX a 418726.

www.makocolor.cz

Přečtěte si:  Dřevěné fasády - nechat zešednout, nebo natřít? A čím?
Share.

About Author

Comments are closed.