Natur!Pur – šestice nových dřevěných podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost tilo vytvořila šest zcela nových, jedinečných produktů. Nechala se inspirovat přírodou a nyní uvádí na trh zcela novou optiku dřevěných podlah Natur!Pur.

Produkt nabízí to, co jeho název slibuje: podlahy jsou vzhledově k nerozeznání od neošetřených povrchů. Přírodní olej Innovo NATUR chrání povrch neviditelně, což dřevěným podlahám propůjčuje ušlechtilý vzhled surového dřeva. Výběr je přitom široký. V jedné řadě spojuje Natur!Pur různé listnaté a jehličnaté dřeviny: od dubu přes javor a jasan po modřín a zirbe. Milovníci přírody si zde v každém případě přijdou na své. Voňavá zirbe, světlý jasan, ušlechtilý javor, stále oblíbený dub nebo sukovitý modřín – pro každý vkus a každé prostředí se najde ta správná podlaha.

RUSTICO TREND Zirbe Natur!Pur®.

A protože se říká „do třetice všeho dobrého“, předkládá tilo u jednoho dubového dekoru ještě jednu zvláštnost. „Softgehobelt“ = jemné hoblování je název exkluzivního nového povrchu, který na dubu působí měkce a je příjemný na dotyk. Povrch je ohoblován a dodatečně jemně ošetřen a přesvědčuje svým příjemným zvlněním pod bosýma nohama. Přírodní kvalita, kterou lze vnímat všemi smysly.

www.tilo.cz

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2022/06
Share.

About Author

Comments are closed.