Krono Original – dvanáct kolekcí laminátových podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Spolehlivé, trvanlivé a vždy nablízku svým zákazníkům. „Být nablízku svým zákazníkům“ není v případě globální značky podlahovin Kronospan se 120letou tradicí, 40 výrobními závody po celém světě a spokojenými zákazníky ve více než 90 zemích pouze geografický koncept, ale integrovaná součást firemní filozofie.

Ve 12 kolekcích laminátových podlahovin Krono Original přináší Kronospan více než 140 dekorů.

Kolekce X-Way

Unikátní laminátové plovoucí podlahoviny X-Way jsou vhodné do domácností i komerčních prostor s nízkou zátěží. Jejich odolnost je klasifikována odolností AC4/32. Tato kolekce je originální tím, že v ní najdete krytiny dvou rozměrů, které spolu můžete, ale nemusíte kombinovat. Zároveň lze tato krátká prkna skládat do různých vzorů, takže si v interiéru vytvoříte vlastní design podlahy. Dojem dřevěných prken je umocněn V-drážkou. U Krono Originalu už je také samozřejmostí antibakteriální vrstva a ošetření proti nadměrnému otěru.
Rozměry: 628 × 157 × 10 mm; 628 × 314 × 10 mm.

Kolekce Variostep Classic

Kolekce Variostep Classic naplní požadavky na nejvyšší kvalitu a snadnou instalaci. Spáry ve tvaru V dokonale imitují masivní dřevěnou podlahu s prvotřídním estetickým vzhledem. Tyto spáry dodají podlaze jedinečný a úchvatný vzhled prken a vytvoří dojem velkého prostoru.
Rozměry: 1285 × 192 × 8 mm, 4V spára.

Kolekce Kronofix Classic

Kronofix Classic je ideální laminátová podlahovina pro dnešní náročný život. Má příjemný vzhled, snadno se ošetřuje a je vysoce odolná vůči oděru a polití při každodenním používání. Navíc se jednoduše instaluje a nabízí dokonalý výsledek.
Rozměry: 1285 × 192 × 7 mm, antibakteriální vrstva − A.B.C.

Přečtěte si:  Kolekce XL 0,3 A XL CLICK 0,3 RIGID s velkými formáty lamel

Více informací a další kolekce naleznete na: www.krono-podlahy.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.