PODLAHY Profi 2020/03-04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

máme za sebou mimořádné období. Každá mimořádná situace s sebou nese vychýlení z normálu, změnu běžného života, ale je i příležitostí zkusit se vypořádat s něčím, co jsme dosud nezažili a co se snad nebude hned tak opakovat. Snad každému tato doba také přinesla nějaká omezení, čáru přes rozpočet, změnu plánu. Pro nás znamenala, že jsme se rozhodli nevydat časopis v době, kdy měl každý myšlenky zcela jinde, ale naopak připravit „pořádnou nálož“, dvojčíslo na dobu, kdy oblíbený termín „rozvolnění“ už skutečně nastal a věci se vracejí do pořádku.

Je až překvapivé, kolik novinek, které najdete v rubrice Materiály, výrobci za uplynulé období představili. Mnoho z nich se přitom týká tématu, které bude ještě dlouho aktuální: antibakteriálních povrchů, podlahovin vhodných do nemocničních prostředí a domů pro seniory, zkvalitnění údržby a čištění podlahovin. Další témata, která vás čekají, jsou novinky v laminátových podlahovinách, o nichž v rozhovoru mluví i předseda představenstva EPLF Max von Tippelskirch, který poskytl našemu časopisu rozhovor. Připraveny jsou i novinky v nářadí, strojích a nástrojích pro podlaháře nebo materiálech pro venkovní terasy. Nechybí ani seriály, včetně pozvání na zámek Opočno, s jehož interiéry, expozicemi a také podlahami se můžete seznámit na našich stránkách nebo ho při letních putováních Podorlickem navštívit.

Přeji vám krásné rozvolněné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.