BARVY Profi 2020/03-04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

období, které je za námi, bylo v mnoha směrech výjimečné. Nikdo z nás nic podobného nezažil (a snad už nás ani nic podobného nečeká), každého se dotklo nějaké „koronavirové“ omezení, přišla nějaká čára přes rozpočet, ale zároveň to byla příležitost vyzkoušet si dělat věci jinak, zjistit víc o sobě, své práci a často i o své rodině, něco nového se naučit. Zajímavá byla pro mne informace, že v době koronavirové byl český slovník obohacen o více než čtyři stovky nových slov, zapamatovala jsem si například koronténu, koronákup nebo taky prymulex, jak se prý říkalo souboru opatření, která bylo nutné dle epidemiologa Prymuly dodržovat.

Pro nás koronadoba znamenala, že jsme se rozhodli nevydat časopis v době, kdy měl každý myšlenky zcela jinde, ale naopak připravit „pořádnou nálož“, dvojčíslo na dobu, kdy oblíbený termín „rozvolnění“ už skutečně nastal a věci se vracejí do svých kolejí. Připravili jsme témata k nátěrům dřeva, nářadí a nástrojům, věnujeme se novinkám a po tom pekle, které jsme zažili, vás zveme do Pekla skutečného – k návštěvě zajímavé Jurkovičovy stavby na Novoměstsku, kam se třeba při prázdninových výletech dostanete.

Přeji vám krásné rozvolněné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 315 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.