Bezpečná hydroizolace Knauf před lepením dlažeb a obkladů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kvalitní hydroizolace je základní podmínkou správného provedení staveb a platí to dvojnásob všude tam, kde je povrch v přímém styku s vodou. Jen tak zůstanou koupelny, terasy a balkony dlouho krásné a bez závad. Knauf nabízí řešení jak pro interiér, tak pro exteriér. V obou případech lze vybírat ze dvou možností – v závislosti na náročnosti prostředí.

Pro interiér v běžných rodinných bytech a domech použijeme Tekutou hydroizolaci Knauf v kombinaci s vodotěsnou bandáží do spár a k utěsnění vnějších a vnitřních rohů Knauf Hydroflex. Poté aplikujeme klasicky flexibilní lepidlo Knauf Flexkleber. Pro náročnější interiéry a také, pokud spěcháme, je ideální použít flexibilní a vodotěsnou oddělovací tkaninu Knauf Hydroflex v kombinaci s rychletuhnoucím lepidlem Knauf Flexkleber Schnell, které je již po třech hodinách pochozí.

V krytém exteriéru použijeme na podklad venkovní Hydroizolaci Exteriér 2K spolu s těsnicí a hydroizolační bandáží Hydroflex pro izolaci přechodu podlah a stěn a do rohů.

Do otevřeného a velmi namáhaného exteriéru doporučujeme použít kombinaci hydroizolace Exteriér 2K s oddělovací a vodotěsnou tkaninou Hydroflex a rychletuhnoucím mrazuvzdorným lepidlem Knauf Flexkleber Schnell.

www.knauf.cz

Přečtěte si:  Elegantní a trendy odstíny spárovacích hmot Knauf
Share.

About Author

Comments are closed.