PODLAHY Profi 2020/02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

zdá se, že začátek roku se stále zrychluje. Aspoň tak soudím nejen ze zkušenosti své, ale i z rozhovorů s mnohými z vás. Stavební sezona v podstatě neměla přestávku, zaklínadlem začátku roku jsou slova: připravujeme ceník, a navíc, přiznejme si, doháníme trochu i to, na co už před Vánoci nebyl čas ani síla.

Přesto si mnozí našli čas k návštěvě akce, která vždy začátkem ledna pomyslně otevírá podlahářský rok, a tou je veletrh DOMOTEX v německém Hannoveru. A pro ty, kdo to nestihli nebo se jim jet do Hannoveru prostě nechtělo, přinášíme podrobné shrnutí novinek, které tu byly k vidění, včetně těch, které už jsou nově na českém trhu k mání nebo jej v nejbližší době obohatí. Za zmínku jistě také stojí připomenutí „české stopy“, jíž byla prezentace akce WORKCAMP PARQUET, organizované René Caranem a Michaelou Reichlovou. V hale 13, která byla jakýmsi pulzujícím a nejpřitažlivějším srdcem veletrhu, se díky nim sešlo patnáct podlahářských mistrů z deseti zemí, kteří zde po tři dny vyráběli jedinečný 3D parketový vzor. Netradiční způsob představení tradičního řemesla vzbudil mezi návštěvníky velkou pozornost.

Přeji vám příjemné čtení.

Jana Komárková, šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz
Přečtěte si:  Jednobarevné podlahoviny jsou u architektů v oblibě

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.